Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανακοίνωση Δήμου Πετρούπολης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλέςΔημοσίευση τίτλου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση Δήμου Πετρούπολης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλέςΔημοσίευση τίτλου

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 50 και 51 του Ν.4257/14-04-2014 οι πάσης φύσεως βεβαιωμένες οφειλές προς τους Ο.Τ.Α., οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως 14-04-2014, δύνανται να καταβληθούν τμηματικά με απαλλαγή ποσοστού των προσαυξήσεων και των προστίμων.
Ο αριθμός των δόσεων κυμαίνεται από 24 έως 100 ανάλογα με το ύψος της οφειλής.
Της ρύθμισης εξαιρούνται (εκτός της περίπτωσης εφάπαξ καταβολής):
α) Οφειλές από κάθε είδους πρόστιμα αυθαιρέτων κατασκευών.
β) Οφειλές υπαγόμενες σε καθεστώς ειδικότερων, ευνοϊκότερων προβλέψεων περί καταβολής σε δόσεις.
Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται στο Δήμο εντός (4) τεσσάρων μηνών από τη δημοσίευση του νόμου, δηλαδή μέχρι 14-08-2014.
Εν΄ όψει της νέας ρύθμισης και προκειμένου να παρασχεθεί στους οφειλέτες ο απαραίτητος χρόνος ώστε να προετοιμάσουν την ένταξή τους σε αυτήν, τα νέα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης αναστέλλονται προσωρινά μέχρι τη λήξη της προθεσμίας ένταξης στο νόμο την 14-08-2014.
Ο Δήμος Πετρούπολης θα δέχεται αιτήσεις αμέσως μετά την έκδοση της σχετικής ερμηνευτικής εγκυκλίου από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Πληροφορίες παρέχονται από την αρμόδια Ταμειακή Υπηρεσία και στα τηλέφωνα: 2132024493 και 2132024429

 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.