Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν εξέταση για το γλαύκωμα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Δωρεάν εξέταση για το γλαύκωμα

Προληπτική δωρεάν εξέταση για το γλαύκωμα παρέχει το Κέντρο Υγείας της πόλης μας σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου σ' όλους τους πολίτες από τις 6 έως και τις 8 Μαΐου 2014.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προληπτικό έλεγχο για την πιθανότητα εμφάνισης γλαυκώματος καθώς και να μετρήσουν την ενδοφθάλμια πίεση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής: 6/5, 8 π.μ.-2 μ.μ., 7/5, 2 μ.μ.-7.30 μ.μ. & 8/5, 8 π.μ.-2 μ.μ. Υπεύθυνος Οφθαλμίατρος είναι ο κ. Βασίλειος Καγκάνης.
Όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την εν λόγω εξέταση μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας στο τηλ.: 210 5748562, καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Περιστερίου στο τηλ.: 210 5704134. 


 
 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.