Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 12η Ανθοκομική Έκθεση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

12η Ανθοκομική Έκθεση

Ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει για 12η φορά την Ανθοκομική Έκθεση, που αποτελεί πλέον έναν καταξιωμένο θεσμό στην πόλη, από τις 16 Μαΐου έως τις 08 Ιουνίου 2014.
Μέσα στον πανέμορφο και φιλόξενο χώρο του Άλσους Αιγάλεω, η Έκθεση δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία για έναν απολαυστικό περίπατο, όπου τα φυτά και τα άνθη στα εκθεσιακά περίπτερα δένουν αρμονικά με το καταπράσινο περιβάλλον.
Ο Δήμος Αιγάλεω, με τη στήριξη των φορέων της τοπικής κοινωνίας, συντονίζουν τις προσπάθειές τους ώστε για ακόμα μια χρονιά η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία και να προσφερθεί σε όλους τους κατοίκους του Αιγάλεω, αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες από άλλες περιοχές, η δυνατότητα για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17-05-2014 στις 20.00.
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10.00-22.00.
Είσοδος Ελεύθερη.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.