Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών δημοσιεύει τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων των συνδυασμών που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 για τα 123 από τα 149 εκλογικά τμήματα.

Η καταχώρηση συνεχίζεται και για τα εναπομείναντα εκλογικά τμήματα. Ωστόσο, ολοκληρωμένα αποτελέσματα δεν είναι δυνατό να εκδοθούν, λόγω έλλειψης πρακτικών για το σύνολο των εκλογικών τμημάτων.

Επισημαίνεται ότι η αρμόδια αρχή για την έκδοση των επίσημων αποτελεσμάτων είναι το Υπουργείο Εσωτερικών μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων από το Πρωτοδικείο.


Δείτε εδώ τα αποτελέσματα


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.