Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΟΓΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΟΓΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ότι ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας, έτους 2014.
Σε πρώτη φάση υλοποιούνται τα κατωτέρω προγράμματα:
 1) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 130.000 άτομα απ' όλους τους Νομούς της χώρας, το οποίο περιλαμβάνει πακέτο 6ημερων διακοπών (πέντε διανυκτερεύσεις) για 115.000 δικαιούχους σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιχειρήσεις ξενοδοχειακές όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων και επιπλωμένων κατοικιών, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping) . 

2) Πρόγραμμα Κοινωνικού Ιαματικού Τουρισμού (το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού) που θα εφαρμοσθεί σε όλους τους νομούς της χώρας. Δικαιούχοι θα είναι 15.000 συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι οποίοι παράλληλα με το πακέτο 6ημερων διακοπών (πέντε διανυκτερεύσεις) θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και 4 απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών.  Στο Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού έχουν δικαίωμα συμμετοχής, επιπλέον, και οι επιχειρήσεις Υδροθεραπευτηρίων που λειτουργούν εντός τουριστικών καταλυμάτων και οι επιχειρήσεις Ιαματικών Πηγών. 
3) Εκδρομικό Πρόγραμμα μονοήμερων ή διήμερων ή τριήμερων εκδρομών για 50.000 άτομα, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής Τουριστικά Γραφεία όλης της χώρας. 
4) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων για 93.000 άτομα, τη θερινή περίοδο 2014 και τη χειμερινή περίοδο 2014-2015, για παραστάσεις που θα δοθούν σε πόλεις όλων των νομών της χώρας από συμβεβλημένες θεατρικές επιχειρήσεις.
5) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 200.000 άτομα, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι σε όλη τη χώρα.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr ).
Η υποβολή των σχετικών αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 23-5-2014.

27-5-2014 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ 2014
Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας έτους 2014, αποφάσισε και ανακοινώνει την παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων, ιαματικών πηγών, τουριστικών γραφείων, βιβλιοπωλείων και θεάτρων μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 .
Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2014, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr ), προκειμένου να ενημερωθούν για τους όρους των Προγραμμάτων (Προϋποθέσεις- Διαδικασίες ένταξης- Υποχρεώσεις, δικαιολογητικά κ.λ.π), τους τρόπους υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής και να προμηθευτούν τα ειδικά έντυπα της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, τα οποία θα υποβάλλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.