Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών: Προβολή μαγνητοσκοπημένης παράστασης "ΑΧΑΡΝΕΙΣ"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών: Προβολή μαγνητοσκοπημένης παράστασης "ΑΧΑΡΝΕΙΣ"

Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού , η Β' Εφορία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ (Κίνηση πολιτών για την Ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών) σας προσκαλούν στην προβολή της μαγνητοσκοπημένης παράστασης του Θεάτρου Τέχνης του έργου του Αριστοφάνη
"ΑΧΑΡΝΕΙΣ" σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν, που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαιολογική Συλλογή Αχαρνών, (Οδός Φιλαδέλφειας 76) την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στις 12 το μεσημέρι , στο πλαίσιο του εορτασμού της διεθνούς ημέρας των μουσείων.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.