Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εν Πόντω -Συμβολή στη μνήμη, επιστολικά δελτάρια 1890-1920
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Εν Πόντω -Συμβολή στη μνήμη, επιστολικά δελτάρια 1890-1920

photo: www.benaki.gr
Η έκθεση παρουσιάζει επιστολικά δελτάρια (καρτ ποστάλ), φωτογραφίες και έγγραφα από την περιοχή του Εύξεινου Πόντου, τα οποία χρονολογούνται από το 1890 έως το 1920 και ανήκουν στη συλλογή του Στέργιου Π. Θεοδωρίδη.
Πρόκειται για μια συλλογή, η οποία συγκροτήθηκε μετά από προσπάθειες είκοσι ετών και η πληρότητά της δίνει την ευκαιρία  η καθημερινότητα, η επικοινωνία, η παιδεία, ο πολιτισμός, η θρησκευτική ζωή, το εμπόριο, οι ποικίλες δραστηριότητες και τα κτήρια της περιοχής του Εύξεινου Πόντου, να αποτελέσουν κομμάτια μιας ενιαίας αφήγησης του τόπου και της περιόδου.

Διάρκεια
09/04/2014 - 25/05/2014

Χώρος
Αθήνα
Μουσείο Μπενάκη
Κεντρικό Κτήριο

Διοργάνωση
Μουσείο Μπενάκη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.