Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.:Ψεκασμοί για την Καταπολεμήση τον Κουνουπιών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.:Ψεκασμοί για την Καταπολεμήση τον Κουνουπιών

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, ότι η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής και η Τεχνική Επιτροπή Παραλαβής & Παρακολούθησης του έργου, μετά την αξιολόγηση των ευρημάτων των δειγματοληψιών προνυμφών που ολοκληρώθηκαν στις
31/3/2014, αποφάσισαν, την Πέμπτη 3/4/2014 την έναρξη της 1ης Εφαρμογής Καταπολέμησης των Κουνουπιών από εδάφους στις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές( φυσικά συστήματα ) της Ανατολικής Αττικής και στις περιοχές περιαστικά όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον διαγωνισμό με εγκεκριμένα σκευάσματα για τις περιοχές ψεκασμού. Για το   Δήμο Αχαρνών   ο ψεκασμός  θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.