Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα

«Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα» με ομιλητή τον κ.Δημήτρη Μπουραντά.
Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στην ημερίδα «Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα».
Ομιλητής θα είναι ο Ακαδημαϊκός, Δ/ντης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη και Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ.Δημήτρης Μπουραντάς.
Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Αιγάλεω να συνδράμει τη βελτίωση των δεξιοτήτων των πολιτών, όπως κάνει και με τη λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης. Και ταυτόχρονα να σταθεί αρωγός στο έργο εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων για ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών, αναγνωρίζοντας τις ολοένα και δυσκολότερες συνθήκες ενσωμάτωσης και επιτυχίας στο κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος». Ώρα έναρξης 18.30.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.