Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα & Απασχόληση: Καινοτόμα σχέδια μείωσης της ανεργίας, ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης» διοργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Α.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (ΑΤΤΙΚΑΙΝ)» τη Μ. Δευτέρα στις 10:00π.μ., στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου», Ηρώων Πολυτεχνείου 39, Αγ. Ανάργυροι.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι δυνατότητες και τα οφέλη του προγράμματος και θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση για τις δράσεις κατάρτισης, τις προοπτικές απασχόλησης των συμμετεχόντων και τις ευκαιρίες ένταξής τους στην αγορά εργασίας. Στην ημερίδα θα παρευρεθούν εκπρόσωποι Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, καθώς και τη μορφή ανταποδοτικότητάς τους στο κοινωνικό σύνολο. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα λειτουργεί ομάδα ενημέρωσης (helpdesk) για τους ενδιαφερόμενους και την υποβολή αιτήσεών τους στο πρόγραμμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, παρέχονται στα ακόλουθα σημεία:
 ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε., Φερών 16, Αθήνα (Πλατεία Βικτωρίας)
Τηλέφωνο: 210 8838540 (Δρανδάκη Αννίκα), ώρες : 10:00 – 16:00
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Κοινωνική Υπηρεσία, Λεωφόρος Δημοκρατίας και Ι. Μέρλα, Αγ. Ανάργυροι
Τηλέφωνο: 213 2039921 (Τσιαμπόκαλου Ελένη), ώρες: 08:30-14:30
Στην ιστοσελίδα www.attikain.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.