Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού – Μέρες Παραμυθιού στα δημοτικά σχολεία
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού – Μέρες Παραμυθιού στα δημοτικά σχολεία

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού από τις 2 Ιουνίου ως και τις 7 Ιουνίου 2014.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου καλεί τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της πόλης μας να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, προκειμένου Αφηγητές - Παραμυθάδες να επισκεφτούν τα δημοτικά σχολεία και να διηγηθούν υπέροχα παραμύθια από την ελληνική παράδοση.
Στόχοι είναι η ενδυνάμωση της επικοινωνιακής ικανότητας των μαθητών, η ορθή ακρόαση, η καλλιέργεια οικουμενικών και διαπολιτισμικών αξιών, η αισθητική καλλιέργεια, ο εμπλουτισμός των εμπειριών, η αφύπνιση των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων και η  αναγνώριση της ποιότητας της γλωσσικής έκφρασης.
Κυρίως, μέσα από το παραμύθι τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τον ελληνικό λόγο αλλά και να γνωρίσουν την ελληνικό μας πολιτισμό, ενώ παράλληλα η διαδικασία αυτή θα τα βοηθήσει να γίνουν ενεργά μέλη τόσο της σχολικής κοινότητας όσο και της ευρύτερης κοινωνίας. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης στα τηλέφωνα: 2105716057 & 2105716069. 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.