Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3o OPEN TENNIΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

3o OPEN TENNIΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

O Δήμος Αγ. Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίων Αναργύρων διοργανώνει το 3o OPEN TENNIS από την Πέμπτη 24 ως την Κυριακή 27 Απριλίου.
 Οι αγώνες αφορούν τις κατηγορίες ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ κάτω των 12 και κάτω των 14 ετών και θα διεξαχθούν στα γήπεδα τένις του Δήμου (Δεληγιάννη & Καλπακίου και Κωνσταντινουπόλεως & Ιωαννίνων) την  Πέμπτη και την  Παρασκευή στις 16:00 και το Σαββατοκύριακο στις 09:00.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με το Σύστημα Knock – out, σε 2 sets των 6 games (6-6 tie break των 7 πόντων ) και τελικό σετ tie break των 10 πόντων. Οι ημιτελικοί - τελικοί θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα sets των 6 games (6-6 tie break των 7 πόντων).
Δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως το 2004 και στην κατηγορία κάτω των 14, παιδιά με ημερομηνία γέννησης από το 2000 έως το 2002.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  oaaagr@hotmail.com ή τηλεφωνικά στο 6983500229. Τα στοιχεία που απαιτούνται κατά την υποβολή των δηλώσεων είναι:
Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία γέννησης
Τηλέφωνο επικοινωνίας
 Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η επίδειξη του Δελτίου Αθλητή ΕΦΟΑ ή πιστοποιητικού γεννήσεως συνοδευόμενο από βεβαίωση γιατρού.
Το sign in για τη κλήρωση των αγώνων θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου στην ιστοσελίδα του ΟΑΑΑ (www.oaaa.gr). Οι συμμετέχοντες κατά το sign-in υποχρεώνονται να καταβάλουν στον Ο.Α.Α.Α το ποσό των 10 € για έξοδα αγώνων.
Πληροφορίες κατά τη διάρκεια των αγώνων θα παρέχονται στο τηλ. 6930419999.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.