Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μια εκδήλωση-αφιέρωμα στη γυναίκα διοργανώνει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Δυτικής  Αθήνας (Σ.Φ.Δ.Α.), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου»(Ηρώων Πολυτεχνείου 39 Άγιοι Ανάργυροι).

Η δημοτική σύμβουλος Θεοδοσία Στίγκα στην ομιλία της με θέμα: «Ύμνος στη Γυναίκα» θα αναφερθεί στο πολύπλευρο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, ενώ αντίστοιχα στίχους θα απαγγείλει η ηθοποιός Νατάσσα Σφενδυλάκη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Στέλλα Μπαμπαϊτη, ο     Γιώργος Παλαιοκαστρίτης και ο Κώστας Σουλιώτης.
Τη βραδιά συντονίζει ο   Φιλόλογος – Αντιπρόεδρος του Σ.Φ.Δ.Α Γιώργος Κατεμής                      


 Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.