Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αποτελέσματα Κοινωνικών Δομών Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Αποτελέσματα Κοινωνικών Δομών Δήμου Αχαρνών

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής των άμεσα ωφελούμενων, σε συνέχεια των σχετικών Προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης «ΝΟΣΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» του προγράμματος δημιουργίας «Κοινωνικών Δομών Αμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού
Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους/στις ενδιαφερόμενους/ες η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στο διαδίκτυο.
Η ένσταση κατατίθεται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, Θεσσαλίας 60,Αχαρνές, από την Τετάρτη 05/03/2014 - Παρασκευή 07/03/2014, ώρες 10:00 - 16:00

Δείτε εδω τα σχετικά αρχεία με τα αποτελέσματα

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.