Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος για καρκίνο μαστού και Τεστ ΠΑΠ στο Κέντρο Υγείας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος για καρκίνο μαστού και Τεστ ΠΑΠ στο Κέντρο Υγείας

Με σύνθημα «Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας» ο Δήμος Περιστερίου καλεί όλες τις δημότισσες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Κέντρου Υγείας για δωρεάν προληπτικό έλεγχο σχετικά με τον καρκίνο του μαστού καθώς και για δωρεάν Τεστ ΠΑΠ από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου 2014.
Παράλληλα, το Κέντρο Υγείας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» διοργανώνει συνάντηση την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 16.00, στην οποία θα συζητηθούν ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση αλλά και την εμπειρία της νόσου.
Στη συνάντηση θα μιλήσουν οι χειρουργοί του Κ. Υ. Περιστερίου κ.κ. Δ. Μυλωνάκη και Ε. Φωτίου, καθώς και οι κυρίες Χ. Μήτση, Ψυχολόγος MSc-Ψυχοθεραπεύτρια και Μ. Πιτερού, Εθελόντρια και Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».
Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου στο τηλ.: 2105748562, καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Αντιδήμαρχος  Α. Θεοδωράκος) στο τηλ.: 2105704134. 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.