Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καλοκαιρινή εκστρατεία 2014- Πρόσκληση εθελοντών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Καλοκαιρινή εκστρατεία 2014- Πρόσκληση εθελοντών

Οι Βιβλιοθήκες του δήμου Αθηναίων -  Κεντρική Βιβλιοθήκη & Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου - και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούν να ζήσετε για τρίτη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό καλοκαίρι.
Σ’ έναν κόσμο γεμάτο αντιθέσεις,  βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες  και τη δημιουργία
Είσαι παιδαγωγός, νηπιαγωγός, μουσειοπαιδαγωγός, δάσκαλος, εικαστικός, ηθοποιός, μουσικός; Σπουδάζεις τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα και θέλεις να τα εξασκήσεις στη πράξη;  Έχεις απασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν σε δραστηριότητες με παιδιά (προσκόπους, κατασκηνώσεις)? Σου αρέσει να κάνεις διάφορες δραστηριότητες με παιδιά? Σε περιμένουμε λοιπόν καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς όπου όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, αρκεί η καλή διάθεση και η αγάπη για τα παιδιά και τα βιβλία !!
Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά 6- 12 ετών και θα πραγματοποιηθούν (πρωινές κυρίως ώρες)   στους χώρους των Βιβλιοθηκών  από 16 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου και από 1-15 Σεπτεμβρίου 2014.
Στη συνέχεια (μέσα Απριλίου) θα ακολουθήσει συνάντηση γνωριμίας, όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και οι επιμέρους εκδηλώσεις και  ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας θα δηλώσετε συμμετοχή.  Μετά το τέλος των δράσεων  θα δοθούν βεβαιώσεις εθελοντικής εργασίας.
Ας κάνουμε λοιπόν τη Βιβλιοθήκη μας ζωντανή  με την ανιδιοτελή προσφορά μας.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 4 Απριλίου 2014, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ
Σε έντυπη μορφή μπορείτε να προμηθευτείτε τις αιτήσεις  από :
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Δήμου Αθηναίων
Δομοκού 2 - Σταθμός Λαρίσης
Τηλ. Επικ. 210-8810884, email.: publibrath@yahoo.gr
Ώρες: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-19.00,   Τετάρτη 9.00-15.00
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΩΑΝΝΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Παράρτημα Πανόρμου)
Πανόρμου 59, 7η Δημοτική Κοινότητα
Τηλ. Επικ. 210-6983905-6, email: biblio12@otenet.gr

Ώρες: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-19.00, Τετάρτη 9.00-15.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.