Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «ΑΦΑΙΑ – Πρόγραμμα για την Απασχόληση των Νέων και των Γυναικών»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«ΑΦΑΙΑ – Πρόγραμμα για την Απασχόληση των Νέων και των Γυναικών»

Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου και συμμετέχοντας στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΦΑΙΑ – Πρόγραμμα για την Απασχόληση των Νέων και των Γυναικών», ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος.
Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα ενάσσεται στη Δράση 7 : «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» (ΤΟΠΣΑ), της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
 Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου Περιστερίου, που πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο εν λόγω Πρόγραμμα έως την Παρασκευή 14/03/2014:
  • Είναι Άνεργοι (ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις γυναίκες και στους νέους κάτω των 25 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία),
  • Είναι Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ
  •  Είναι Νέοι Επιστήμονες
 Στόχος είναι η εργασιακή ένταξη των 74 ωφελουμένων (συνολικά και για τους δύο Δήμους) με την προώθησή τους στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα μέσω της : 
α) σύστασης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), 
β) Σύστασης Νέων Επιχειρήσεων, 
γ) Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (3 μήνες), 
δ) Ένταξης σε άλλα προγράμματα και 
ε) Πρόσληψης σε Επιχειρήσεις της περιοχής.
Η παρέμβαση θα υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων στα ακόλουθα θεματικά πεδία:
  • Τεχνικά Επαγγέλματα
  • Πράσινα Επαγγέλματα
  • Τουριστικά Επαγγέλματα
  • Επαγγέλματα Εμπορίου και Υπηρεσιών
  • Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα.
Πληροφορίες – Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών
 Δημαρχείο Περιστερίου «Ξυλοτεχνία», Δημοσθένους 11 – 13 Περιστέρι, κτήριο Γ 2ος όροφος, Tμήμα Εφαρμογής Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, τηλ. 210 5779025.
Δήμος Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2, Χαϊδάρι, ΤΚ 124 61, κα Κουμεντάκου Ροζαλία Τ. 213-2047249
ΚΕΚ Z-Invest, Κύπρου 90, Πετρούπολη, ΤΚ 13231, κα Μισιρλή Κυριακή, Τ. 210-5012109
Asset Τεχνολογική, Γιολδάση 2, Ν. Κόσμος, ΤΚ 117 44, κ. Στυλιανός Ανδρεάδης,Τ. 210-9273118
Επίσης λεπτομέρειες καθώς και τα δικαιολογητικά για το Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.afaia.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.