Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Κυριακή των παιδιών στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Κυριακή των παιδιών στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

 Ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δίνουν το δεύτερο ραντεβού με τους μικρούς τους φίλους, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον εξωτερικό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου,όπου όλος ο χώρος θα είναι διακοσμημένος αποκριάτικα, ενώ εργαστήρια ζωγραφικής, μουσικοκινητικά  παιχνίδια και ξυλοπόδαροι θα περιμένουν τα παιδιά.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του  Δήμου Αθηναίων  σκορπίζει λάτιν ρυθμούς. Μουσικοκινητικά παιχνίδια με αποκριάτικα έθιμα, περιβαλλοντικό πρόγραμμα  από το πολιτιστικό κέντρο «Βαφειοχωρίου»,  παράσταση break-dance - φιλική συμμετοχή από 4μελή νεανική ομάδα του ΒLAZE MASTER JAM INTERNATIONAL - εικαστικό δρώμενο με αποκριάτικες κατασκευές από το δημιουργικό εργαστήρι «Τα μανταλάκια», face-painting και ξυλοπόδαροι, θα σκορπίζουν κέφι στους μικρούς μας φίλους.
Με την ευγενική συνεργασία του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Ώρες: 11.00-14.00
Είσοδος ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.