Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση παραδοσιακής Κινεζικής Τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Έκθεση παραδοσιακής Κινεζικής Τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

photo: www.cityofathens.gr
Έκθεση Παραδοσιακής Κινέζικης Καλλιγραφίας και Ζωγραφικής, παρουσιάζουν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου  «Μελίνα»,  από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα,  σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ιστορίας του Δήμου Πεκίνου (BMICH) και  την  Ένωση Φιλίας του Πεκίνου με Ξένες Χώρες (BPAFFC).

Η κινέζικη παραδοσιακή ζωγραφική έχει μακρά ιστορία μεταξύ των τεχνών της Ανατολής. Ιδιαίτερη απήχηση έχει η αφηρημένη ζωγραφική με μελάνι που αναπαριστά όλες τις διαστάσεις της καθημερινής ζωής η οποία αντικατοπτρίζει την αισθητική και το πνεύμα του πολύμορφου κινέζικου λαού. Τα έργα τέχνης αναδεικνύουν το εύρος του κινέζικου πολιτισμού και της φιλοσοφίας του.
Εγκαίνια: Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου , ώρα 19.30
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων  «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης , Θησείο τηλ.  210 3452150, στάση Μετρό: Κεραμεικός
Ώρες λειτουργίας:  Τρίτη έως Σάββατο 10.00 - 20.00,  Κυριακή 10.00 - 14.00
Η είσοδος για το κοινό ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.