Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Αχαρνών τριήμερες εκδηλώσεις για τη λήξη του Σχ. έτους 2012-2013
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Αχαρνών τριήμερες εκδηλώσεις για τη λήξη του Σχ. έτους 2012-2013

Είσαι  άνω των 18 ετών και δεν έχεις ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση;
Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Αχαρνών προσφέρει:
  • Δωρεάν Φοίτηση
  • Δημόσιο τίτλο σπουδών ισότιμο Γυμνασίου
  • Διετή κύκλο φοίτησης
  • Ευέλικτο απογευματινό ωράριο
  • Πιστοποίηση πληροφορικής
  • Ευχάριστο περιβάλλον μάθησης και συνεργασίας
κάλεσε τώρα στο
210 240 97 37
Ή μπορείς να γνωρίσεις το σχολείο με μια επίσκεψη 05:00 μ.μ. έως 09:00 μ.μ. σε πολύ κεντρικό σημείο των Αχαρνών στην οδό Αριστοτέλους 199, δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο μέσα στη μεγάλη αλάνα που βρίσκεται στη γωνία των οδών Αριστοτέλους και Πάρνηθος.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αχαρνών σας προσκαλεί στις τριήμερες εκδηλώσεις για τη λήξη του Σχ. έτους 2012-2013 που θα πραγματοποιηθούν στον κήπο του σχολείου μας (Αριστοτέλους 199 & Μητρομάρα 96, Αχαρνές)
Τρίτη 25 & Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, στις 8.30 μ.μ.,Παρουσίαση Projects και Εργαστηρίων
1. Λογοτεχνικό εργαστήριο
Ποιες εικόνες δημιουργεί η ανάγνωση ενός κειμένου, η προβολή μια ταινίας, η επίσκεψη σε ένα μουσείο, μια φωτογραφία ή το άκουσμα μιας ωραίας ή άσχημης μουσικής; Ποια συναισθήματα και ποια προσωπικά βιώματα ξυπνά; Δημιουργία είναι να μπορώ να εκφράσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου μέσα από το γραπτό λόγο.
2. Εργαστήρι κήπου
Οι μαθητές γίνονται κηπουροί, μάστορες και σχεδιαστές. Καθαρίζουν καλλωπίζουν και αναγεννούν την όμορφη αυλή του σχολείου μας, κάνοντάς τη πιο χρήσιμη και πιο ευχάριστη. Λουλούδια, δέντρα, αρωματικά φυτά και βότανα νοιώθουν το ευεργετικό τους χάδι και αναζωογονούνται. Δεν την φτιάξαμε πολύ όμορφη για σας;
3. Αφηγήσεις για τη μουσική και το χορό. Αφηγήσεις: ζωής.Άνθρωποι του περιβάλλοντός μας μιλούν για τα ακούσματα και τις εμπειρίες τους γύρω από τη μουσική και τον χορό. Μέσω της συνομιλίας αυτής ανακαλύπτουμε το νόημα της μουσικής και του χορού μας για τους συνομιλητές μας αλλά και για εμάς.
4. Το χιούμορ στη ζωή μας!!! Η γελοιογραφία ως τέχνη και ως μέσω επικοινωνίαςΤο χιούμορ είναι ένα απαραίτητο «εργαλείο» στη ζωή μας. Με αυτό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματά μας. Η γελοιογραφία λοιπόν έρχεται για να δώσει μια άλλη διάσταση στα σοβαρά και επίκαιρα ζητήματα του καιρού μας.
5. Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικότητας
Με καλή διάθεση και χιούμορ πειραματιζόμενοι, παίζοντας και διασκεδάζοντας ανακαλύπτουμε τρόπους να αντιμετωπίζουμε το άγχος και τα προβλήματα της εποχής μας δημιουργικά, ανταλλάσσοντας απόψεις και δίνοντας απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα.
6. Η Πεντ(ά)μορφη και το Τέρας. «Από το Μαύρο Χρυσό στην Πράσινη Ενέργεια»Στο παραμύθι, ο έρωτας νίκησε και η Πεντάμορφη «κατέκτησε» το Τέρας. Εμείς ζήσαμε το δικό μας παραμύθι στο ταξίδι της γνώσης και της πράξης. Παρακολουθήσαμε την ιστορία έρωτα και μίσους του 21ου αιώνα ανάμεσα στο Τέρας-Πετρέλαιο και στην Πεντ(ά)μορφη-Πράσινη ενέργεια και γράψαμε και εμείς τη δική μας εκδοχή, δημιουργώντας το δικό μας «ενεργειακό αποτύπωμα».
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, στις 8.30 μ.μ.
Τελετή ΑποφοίτησηςΜε μια χαρούμενη γιορτή αποχαιρετάμε τους εκπαιδευόμενους του Β΄ κύκλου που ολοκληρώνουν την φοίτηση τους και δίνουμε ραντεβού με παλιούς αλλά και νέους εκπαιδευόμενους για το Σεπτέμβρη.




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.