Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου

Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ) και ο Δήμος Περιστερίου σας προσκαλούν στη συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου, ώρα 14:00 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα), για τη συναυλία αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων

Θα μιλήσουν οι τραγουδιστές Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Τσακνής, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Χαλκιάς, Δημήτρης Κοντογιάννης (Πρόεδρος της ΕΤΕ) και Κώστας Σκόνδρας (Γεν. Γραμματέας της ΕΤΕ).
Από τον Δήμο Περιστερίου ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου.
Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, ώρα 20:30 στο Άλσος Περιστερίου, με τη συμμετοχή αφιλοκερδώς 25 τραγουδιστών. Είσοδος ελεύθερη.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.