Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα προβολών του «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα προβολών του «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ»

Το φετινό πρόγραμμα των προβολών του «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ» του Δήμου Περιστερίου περιλαμβάνει τις καλύτερες ταινίες της μεγάλης οθόνης. Ο θερινός κινηματογράφος βρίσκεται επί των οδών Κ. Βάρναλη 32 και Μ. Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης μας. Πληροφορίες στα τηλ. 2105780892-3.
Το πρόγραμμα του «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ» έχει ως εξής:

                ΜΑΪΟΣ

23-26         *      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
27-29         *      ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
30-31         *      DJANGO, Ο ΤΙΜΩΡΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ

01-02         *      ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ
                           DJANGO, Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
03-05         *      Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
06-09         *      ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ :ARGO
10-12         *      Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ LAZHAR
13-16         *      ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ
17-18         *      Θεατρική παράσταση
19-20         *      ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ
                   *      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ
21-23         *      ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ
24-26         *      Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ
                   *      Η ΕΠΙΘΕΣΗ
27-30         *      HANGOVER 3

ΙΟΥΛΙΟΣ

01-03         *      ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΤΥΠΟΙ
04-07         *      ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
08-10         *      ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
                   *      Ο ΚΥΝΗΓΟΣ
11-14         *      Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
15-17         *      ΛΙΝΚΟΛΝ
18-21         *      ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
                   *      ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
22-24         *      ΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
25-28         *      Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
29-31         *      ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

01-04         *      ΑΓΑΠΗ
05-07         *      ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
08-09         *      ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ
10-11         *      ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
12-14         *      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
15-18         *      ΝΟ
19-21         *      BLANCANIEVES
Οι προβολές θα συνεχιστούν και τον Σεπτέμβριο (όσο το επιτρέψει ο καιρός) και σύντομα θα ενημερωθείτε για τις ταινίες που θα προβληθούν το συγκεκριμένο διάστημα.

Νέα  ενημέρωση 21-8-2013


 Πρόγραμμα προβολών του «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ» 
  Οι προβολές του «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ» του Δήμου Περιστερίου συνεχίζονται με τις  καλύτερες ταινίες της μεγάλης οθόνης. Ο θερινός κινηματογράφος βρίσκεται επί των οδών Κ. Βάρναλη 32 και Μ. Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης μας. Πληροφορίες στα τηλ. 2105780892-3.        
Το πρόγραμμα του «ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ» για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2013 έχει ως εξής:

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 22 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 - ΣΑΒΒΑΤΟ 24 - ΚΥΡΙΑΚΗ 25
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΚΑΤΣΜΠΙ 
THE GREAT GATSBY

Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν - Ηθοποιοί: Λεονάρντο ντι Κάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κάρεϊ Μάλιγκαν. - Διάρκεια: 143 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 20.30 & 23.00 (Δυο προβολές)
«Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» ακολουθεί τον επίδοξο συγγραφέα Νικ Κάραγουεϊ, που φεύγει από τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στην Νέα Υόρκη της άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Όνειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ, και κοντά στην ξαδέρφη του Ντέζι και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν. Κάπως έτσι ο Νικ θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Για χρόνια ο Μπαζ Λούρμαν, λάτρης του λαμπερού, του εντυπωσιακού, του θεαματικού, του αστραφτερού, δοκίμαζε να βρει το κατάλληλο υλικό για να χωρέσει το ολοένα και πιο ασυγκράτητο όραμά του για το σινεμά. Στον «Υπέροχο Γκάτσμπι» μοιάζει να βρίσκει κάτι που ταιριάζει γάντι στις φιλοδοξίες του.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 - ΤΡΙΤΗ 27 - ΤΕΤΑΡΤΗ 28
ΤΟΥΡΜΠΟ  TURBO

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σόρεν - Διάρκεια: 96 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 20.30 (Μία προβολή) (Μεταγλωττισμένο)
O Τούρμπο είναι ένα μικρό σαλιγκάρι με μεγάλα όνειρα. Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τους ρυθμούς της ζωής του. Η εμμονή του με την ταχύτητα τον έχει μετατρέψει σε παραγκωνισμένο μέλος της  αργής και προσεκτικής κοινωνίας των σαλιγκαριών. Παρότι εκείνος αρνείται να συμμορφωθεί, ξαφνικά, ύστερα από ένα περίεργο ατύχημα η ζωή του Τούρμπο θα αλλάξει αφού αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις που του επιτρέπουν να κινείται με απίστευτη ταχύτητα. Ξεκινά, λοιπόν, ένα απίθανο ταξίδι αψηφώντας κάθε δυσκολία με σκοπό να εκπληρώσει το όνειρό του: να συναγωνιστεί απέναντι στους καλύτερους στον αγώνα Indianapolis 500. Μια συναρπαστική ιστορία αξεπέραστου θάρρους και προσήλωσης στην πραγματοποίηση απλησίαστων στόχων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 - ΤΡΙΤΗ 27 - ΤΕΤΑΡΤΗ 28
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ  
NOW YOU SEE ME

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ - Ηθοποιοί: Μαρκ Ράφαλο, Μελανί Λοράν, 
Μόργκαν Φρίμαν, Γούντι Χάρελσον - Διάρκεια: 115 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 22.30 (Μία προβολή)
Ο Ντάνιελ ανερχόμενος σταρ αντίστοιχων σόου, ο Μέριτ, βετεράνος mentalist και νυν απατεώνας, η ειδικευμένη στις αποδράσεις α λα Χουντίνι Χένλι και ο νεαρός πορτοφολάς Τζακ, γίνονται οι «Τέσσερις Καβαλάρηδες», οι οποίοι αφήνουν το κοινό τους άφωνο ληστεύοντας, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μια γαλλική τράπεζα, στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια ξεσκεπάζουν έναν οικονομικό εγκληματία, διοχετεύοντας την ίδια στιγμή, με τον δικό τους "μαγικό" τρόπο, τα εκατομμύρια που εκείνος καταχράστηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς μελών του ακροατηρίου τους. Ο Ντίλαν και η Άλμα, πράκτορες του FBI και της Ιντερπόλ αντίστοιχα, παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής τη δράση των τεσσάρων, προκειμένου να προβλέψουν την επόμενή παράνομη δραστηριότητά τους. Με ένα ενδιαφέρον καστ, μια αβανταδόρικη ιδέα και ένα αρκετά απρόβλεπτο ξεκίνημα, η ταινία βλέπεται ευχάριστα και πάνω απ' όλα προσφέρει ένα απολαυστίκο δύωρο.

ΠΕΜΠΤΗ 29 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 - ΣΑΒΒΑΤΟ 31 - ΚΥΡΙΑΚΗ 1
ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ...   LOVE IS ALL YOU NEED
Σκηνοθεσία: Σουζάνε Μπίερ - Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Τρίνε  
Ντίρχολμ, Σεμπάστιαν Γιένσεν - Διάρκεια: 112 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 20.30 & 22.45 (Δυο προβολές)
Ο Φίλιπ είναι ένας μοναχικός, γοητευτικός Άγγλος μεσήλικας που ζει στη Δανία, μακριά από την διαλυμένη του οικογένεια. Κάπου εκεί έξω κάτω από τον ίδιο ψυχρό ουρανό, η Ίντα, μια Δανέζα κομμώτρια, η οποία αναρρώνει από ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας πιάνει τον άντρα της στο κρεβάτι με μια συνάδελφό του, η οποία έχει τα μισά της χρόνια. Οι μοίρες των δυο συναντιούνται, αναπόφευκτα, στο δρόμο για τη μαγευτική Ιταλία όπου ο γιος του Φίλιπ, Πάτρικ, πρόκειται να παντρευτεί την κόρη της Ίντα, Άστριντ. Οι καλογραμμένοι, συχνά έξυπνοι, διάλογοι, το διακριτικό χιούμορ, οι πετυχημένες ανατροπές, τα ωραία ντεκόρ του Σορέντο και οι καλές ερμηνείες κάνουν την ταινία να ξεπερνά τις συνηθισμένες ρομαντικές κωμωδίες του Χόλιγουντ.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 - ΤΡΙΤΗ 3 - ΤΕΤΑΡΤΗ 4
ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ   MUD

Σκηνοθεσία: Τζεφ Νίκολς - Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Σαμ  
Σέπαρντ, Ριζ Γουίδερσπουν - Διάρκεια: 130 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 20.30 & 23.00 (Δυο προβολές)
Ο 14χρονος Έλλις, ζει σε ένα πλωτό σπίτι, στις όχθες ενός ποταμού στο Άρκανσο, με τους γονείς του. Ένα πρωί το σκάει από το σπίτι, για να συναντήσει τον καλύτερο του φίλο, Νέκμπον. Τα δύο αγόρια λαχταρούν να εξερευνήσουν μια βάρκα που είδαν ψηλά στα δέντρα, στις όχθες του Μισισιπή, απομεινάρι μιας τρομερής πλημμύρας.  Σκαρφαλώνουν για να ανακαλύψουν ότι κάποιος ήταν εκεί πριν από αυτούς. Ακολουθούν τα χνάρια στην παραλία, και κάπως έτσι γνωρίζουν το Μαντ. Η εμφάνιση του προδίδει ότι χρειάζεται βοήθεια∙ υπόσχεται στα νεαρά αγόρια να τους δώσει τη βάρκα σε αντάλλαγμα για φαγητό. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει μια φιλία μεταξύ τους. Θα μάθουν ότι ο Μαντ καταζητείται για φόνο, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι να βρει την παλιά του αγάπη, Τζούνιπερ, και θα τον βοηθήσουν να τη συναντήσει ξανά. Ο Τζεφ Νίκολς, συνεχίζει να εξερευνά τον ανδρικό ψυχισμό και την ατμόσφαιρα του αμερικάνικου νότου, σε μια ιστορία ενηλικίωσης που έχει αντανακλάσεις από τους κόσμους του Μαρκ Τουέν και του Τέρενς Μάλικ. Με ιδιαίτερο, λυρικό τρόπο, δίνει μια πειστική αίσθηση, τόσο του τόπου όσο και της εφηβικής ψυχοσύνθεσης, γεφυρώνοντας γοητευτικά μύθο και πραγματικότητα, αν και προς το τέλος καταφεύγει σε κάποιες κλασσικές σεναριακές ‘λύσεις'.

ΠΕΜΠΤΗ 5 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 - ΣΑΒΒΑΤΟ 7 - ΚΥΡΙΑΚΗ 8
Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
THE COMPANY YOU KEEP

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ρέντφορντ - Ηθοποιοί: Τζούλι Κρίστι, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σούζαν Σάραντον - Διάρκεια: 121 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 20.30 & 22.45 (Δυο προβολές)
Ένας μεσήλικος δικηγόρος, ο Τζιμ Γκραντ, καταζητούμενος εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια για μια υποτιθέμενη δολοφονία, στη διάρκεια της ληστείας μιας τράπεζας, στην οποία συμμετείχε με μια ριζοσπαστική ομάδα νέων, οι οποίοι με βόμβες και ληστείες εναντιώνονταν στον πόλεμο του Βιετνάμ. Την ταυτότητα του Γκραντ ανακαλύπτει ένας νέος δημοσιογράφος, ύστερα από τη σύλληψη μιας παλιάς του συνεργάτιδας από το FBI. Η ταινία, με βάση ένα καλογραμμένο σενάριο, παρακολουθεί τον -καταζητούμενο από το δημοσιογράφο και το FBI- φυγάδα Τζιμ Γκραντ, στην προσπάθειά του να συναντήσει μιαν άλλη παλιά του σύντροφο, για να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία αντιπροσωπευτική της δικής του πορείας και του δικού του στυλ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 - ΤΡΙΤΗ 10 - ΤΕΤΑΡΤΗ 11
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΗ
UN BONHEUR N' ARRIVE PAS SEUL

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Χιούθ - Ηθοποιοί: Γκαντ Ελμαλέ, Σοφί Μαρσό,  Μορίς Μπαρτελεμί - Διάρκεια: 110 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 20.30 & 22.45 (Δύο προβολές)
Ο Σάσα είναι ένας ταλαντούχος πιανίστας της τζαζ, που αρνείται να πάρει τη ζωή στα σοβαρά. Αγαπά τους φίλους του, το πιάνο του και... τα πάρτι! Τα βράδια εργάζεται σε ένα κλαμπ, όπου του αρέσει να φλερτάρει με όμορφα κορίτσια. Ζει για την κάθε στιγμή, μόνο για την απόλαυση, χωρίς ευθύνες, χωρίς οικογένεια, χωρίς υποχρεώσεις. Η ζωή του θα αλλάξει απότομα, όταν θα γνωρίσει τη 40χρονη Σαρλότ, ένα βροχερό απόγευμα. Εκείνη έχει τρία παιδιά, κι ένα ζηλιάρη πρώην σύζυγο. Παρ'όλο που δε τον αγαπά πια, δυσκολεύεται να τον αφήσει, γιατί της προσφέρει ασφάλεια. Ο Σάσα και η Σαρλότ, φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό, μπορεί όμως πολύ απλά να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Ακόμα μία γαλλική παραλλαγή της γνωστής συνταγής της ρομαντικής κομεντί, φανερά επηρεασμένη και από την παλιότερη αμερικάνικη screwball κωμωδία.

ΠΕΜΠΤΗ 12 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 - ΣΑΒΒΑΤΟ 14 - ΚΥΡΙΑΚΗ 15
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ  PLANES

Σκηνοθεσία: Κλέϊ Χολ -  Διάρκεια: 92 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 20.00 (Μία προβολή) (Μεταγλωττισμένο)
Το story ακολουθεί αυτή την φορά τον Dusty, ένα αεροπλάνο που είναι υπεύθυνο για τον ψεκασμό χωραφιών, και που όπως καταλαβαίνεις έχει μεγαλύτερα σχέδια για τον εαυτό του, επιθυμώντας διακαώς να συμμετάσχει σε έναν εναέριο αγώνα.  Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό πρόβλημα: ο Dusty έχει υψοφοβία!  Από εκεί και πέρα και με την βοήθεια φίλων και μεντόρων, ο Dusty, θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να βγει νικητής. Το "Αεροπλάνα" είναι μια συναρπαστική κωμωδία σε παραγωγή του John Lasseter, ενός από τα πιο δημιουργικά μυαλά του σύγχρονου animation, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Dusty, ενός ταπεινού μονοκινητήριου αεροπλάνου που τολμά να λάβει μέρος στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του.

ΠΕΜΠΤΗ 12 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 - ΣΑΒΒΑΤΟ 14 - ΚΥΡΙΑΚΗ 15
ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
BEFORE MIDNIGHT

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ - Ηθοποιοί: Ίθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί, Ξένια Καλογεροπούλου. Διάρκεια: 108 λεπτά
Ώρα Έναρξης: 21.40 & 23.30 (Δυο προβολές)
Εννιά χρόνια μετά τα γεγονότα του «Before Sunset», το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, έχουν και δύο δίδυμες κόρες. Αφού έχουν ήδη περάσει ένα διάστημα ευχάριστων διακοπών στην Πελοπόννησο, ο Τζέσι αποχαιρετά τον έφηβο γιό του που επιστρέφει στη μητέρα του, και στη διαδρομή με το αυτοκίνητο ξεκινάει κάποιες συζητήσεις με τη Σελίν. Εκείνος θέλει να βρίσκεται πιο κοντά στο παιδί του στην Αμερική, εκείνη έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για δουλειά στην Ευρώπη. Στο τραπέζι με τους φίλους τους κυριαρχεί το θέμα του έρωτα και των σχέσεων. Λίγο πριν το καλοκαίρι τελειώσει, μετά από μια όμορφη απογευματινή βόλτα που επρόκειτο να καταλήξει σε μια ρομαντική βραδιά, οι δύο τους θα πρέπει να μοιραστούν όσα τους πνίγουν και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Κινηματογραφικά, οι επιλογές του Λίνκλεϊτερ είναι μάλλον συντηρητικές, αλλά η σημασία είναι πάντα στους πυκνούς διαλόγους, και ο Ίθαν Χοκ με τη Ζυλί Ντελπί έχουν επενδύσει ολόψυχα στους δύο χαρακτήρες.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.