Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εθελοντική δεντροφύτευση στον Εθνικό Κήπο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εθελοντική δεντροφύτευση στον Εθνικό Κήπο

Εθελοντική δεντροφύτευση στον Εθνικό Κήπο, πραγματοποιεί  το Σάββατο 30 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων  σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή» και με τη συμβολή της εταιρείας συστημάτων καθαρισμού Kärcher Hellas.
Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η διατήρηση και η ενίσχυση της βιοποικιλότητάς του ιστορικού πάρκου της πόλης των Αθηνών.
Στις εργασίες δεντροφύτευσης θα παρευρεθούν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων Άγγελος Αντωνόπουλος, η Επίτιμη Πρόεδρος της «Ελλάδα Καθαρή» Κάρλα Μανωλοπούλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kärcher Hellas Λάζαρος Φραντζής.
Θα συμμετάσχουν εθελοντές της οργάνωσης  «Ελλάδα Καθαρή», εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων και υπάλληλοι της Kärcher Hellas. Σε όλους τους εθελοντές θα απονεμηθούν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.
Εθνικός Κήπος
Ώρα : 10.00-13.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.