Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ : ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ : ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
1. Εκφράζει την αντίθεση του στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, για την επί της ουσίας , κατάργηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
2. Ζητάει από το Κράτος, να υπάρξει εξαίρεση από τους περιορισμούς της δημοσιονομικής πολιτικής, τόσο των κοινωνικών δομών, όσο και των εργαζομένων σ΄αυτές, ώστε να μπορέσει έτσι να δημιουργηθεί σε μόνιμη βάση, ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας, που θα στηρίξει ουσιαστικά τον ανήμπορο πολίτη.
3. Απαιτεί να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα και θα εξασφαλίζει ένα πλαίσιο σταθερής και μόνιμης εργασίας, για τους ήδη εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι, σημειωτέον, έχουν προσληφθεί με τις διαδικασίες, που ορίζει το ΑΣΕΠ.
4. Ζητάει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση όλων των κοινωνικών προγραμμάτων, μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό και να εξασφαλιστούν παράλληλα, επιπλέον κονδύλια από το ΕΣΠΑ, τη στιγμή μάλιστα, που τεράστια ποσά, από αυτά, παραμένουν σήμερα αδιάθετα.
5. Ζητάει από τα Συλλογικά Όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ – ΠΕΔΑ), να μην αποδεχτούν τη διάλυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά να αντιδράσουν δυναμικά, αναλαμβάνοντας συντονισμένες δράσεις. 
Διαβάστε το πλήρες κείμενο του Ψηφίσματος
 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.