Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σε ενίσχυση του εθελοντισμού στην πόλη καλεί ο Δήμαρχος Αιγάλεω.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Σε ενίσχυση του εθελοντισμού στην πόλη καλεί ο Δήμαρχος Αιγάλεω.

Πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Μητρώου Εθελοντών αναλαμβάνει ο Δήμος Αιγάλεω. Με επιστολή του ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς καλεί τους κατοίκους της πόλης να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.
Η στήριξη και αξιοποίηση της εθελοντικής δράσης και προσφοράς των πολιτών είναι σταθερή επιλογή της Δημοτικής Αρχής του Αιγάλεω, με πολύ θετικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής της πόλης (πρωτοβουλίες για τη στήριξη των απόρων, Πολιτική Προστασίας, Κοινωνικό Φροντιστήριο κλπ).
Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν εθελοντικά σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας, όπως απευθυνθούν για πληροφορίες και για εγγραφή στο μητρώο εθελοντών του Δήμου Αιγάλεω στα τηλέφωνα : 2105697900 – 2105902082–2105315507
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.