Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διάθεση οικιακών κάδων κομποστοποίησης από τον Δήμο Πετρούπολης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Διάθεση οικιακών κάδων κομποστοποίησης από τον Δήμο Πετρούπολης

Photo: http://www.petroupoli.gr/
Σας ενημερώνουμε οτι ο Δήμος Πετρούπολης παρέλαβε και θα διαθέσει άμμεσα, κάδους κομποστοποίησης κήπου. Παρακαλούνται οι κάτοικοι που έχουν ήδη κάνει αίτηση να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 213 2024475, προκειμένου να κανονιστεί η παραλαβή τους.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης (ανακύκλωσης οργανικών απορριμμάτων), να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 213 2024475. Επισημαίνεται οτι οι κάδοι θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας.


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.