Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χαρακτικής Αθηνών 2012
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χαρακτικής Αθηνών 2012

Photo: http://www.cityofathens.gr
Με παράλληλες εκδηλώσεις και εκθέσεις  ανοίγει τις πύλες του στο κοινό, την 1η Οκτωβρίου, το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χαρακτικής Αθηνών, που θα διαρκέσει έως τις 28 του ίδιου μήνα. Είκοσι-δύο εκθέσεις και περισσότερα από 500 έργα παρουσιάζονται σε 19 χώρους στην πρωτεύουσα, αναδεικνύοντας τη χρονική πορεία της χαρακτικής ως σύγχρονη τέχνη.
Το Φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, όμως τα επίσημα εγκαίνια του θα γίνουν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο, με την μοναδική έκθεση «Λουμπόκ» η ρωσική λαϊκή ξυλογραφία και η σύγχρονη εκδοχή της, από τη Συλλογή Κωστάκη του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, την οποία παρουσιάζει  για πρώτη φορά.
Ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί και η έκθεση «CY Print it»
Η Πλατεία Δούρου Δουρούτη από τις 20.00 έως τις 23.30 θα φιλοξενήσει το  Athens Print Fest Party  με πολλά happening και μουσική.
Επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων
Ημερομηνία:
Δευ, 01/10/2012 (Όλη την ημέρα) - Κυρ, 28/10/2012 (Όλη την ημέρα)




Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.