Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέες μετρήσεις της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας στο Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες μετρήσεις της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας στο Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου, με γνώμονα την προστασία των πολιτών, πραγματοποιεί νέες μετρήσεις των επιπέδων της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τις διατάξεις κεραιών αναμετάδοσης κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων, με σκοπό τον έλεγχο και την εξακρίβωση της συμμόρφωσης των κεραιοδιατάξεων, με τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως αυτά προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.
Για το σκοπό αυτό  ανέθεσε στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), η οποία είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας για θέματα ακτινοπροστασίας και πυρηνικής ασφάλειας της χώρας, να πραγματοποιήσει μετρήσεις.
Η σχετική μελέτη της ΕΕΑΕ με τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα κοινοποιηθεί τη, μετά την ολοκλήρωσή της συμβάλλοντας στην πληροφόρηση των πολιτών και εξασφαλίζοντας την διαφάνεια.
Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.