Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ένας χορός για όλους μας» στο νέο Άλσος Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας χορός για όλους μας» στο νέο Άλσος Περιστερίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 ο Δήμος Περιστερίου, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Ένας χορός για όλους μας» στο νέο Άλσος Περιστερίου.
Σε ανοικτή πρόσκληση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Μαίρης Τσιώτα - Μάρκου προς τους εθνικοτοπικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, υπογραμμίζεται ότι: «Σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας, ο πολιτισμός ίσως είναι η μοναδική διέξοδος αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.
Άνθρωποι της πόλης ενώνοντας τα χέρια χορεύουν. Στόχος να δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα χορού και να στείλουμε  μήνυμα ανθρώπων που κρατιούνται ενωμένοι στην πόλη που αγαπούν.

Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου σχηματίζουμε τον πιο μεγάλο κύκλο  δείχνοντας ότι  η μουσική και ο χορός μας ενώνουν και μας στηρίζουν κάθε στιγμή. Μας οδηγούν στα βήματα του χορού τα μέλη του τμήματος  παραδοσιακών χορών του Δήμου, υπό τη Διεύθυνση της κας Αναστασίας Ντούρου.
Σας προσκαλούμε να συντροφεύσετε την πιο μεγάλη παρέα της πόλης και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο».
Δηλώσεις για τα μέλη πολιτιστικών συλλόγων και αθλητικών σωματείων στα τηλέφωνα: 2105779914, 2105779049, 2105755649,    e-mail: depadp@yahoo.gr


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.