Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προβολή της ταινίας του Roman Polanski "Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα" (1992)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Προβολή της ταινίας του Roman Polanski "Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα" (1992)

Ένα ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα. Αγαπιούνται με όλη τη δύναμη του μυαλού και του σώματός τους. Το πάθος τούς ωθεί σε πράξεις και σε λόγια που δεν περίμεναν ποτέ να πουν. Η αφοσίωση που δείχνουν τους κάνει να ανακαλύψουν τα όριά τους.
Ο Oscar (Peter Coyote) διηγείται την ανατριχιαστικά θλιβερή και χοντροκομμένη ιστορία του με την Μimi (Emmanuelle Seigner) σε έναν ντροπαλό Άγγλο, τον Nigel (Hugh Grant).
Toν σοκάρει και τον αηδιάζει, λέγοντάς του λεπτομέρειες που δεν λες παρά μόνο για να απαλύνεις τον πόνο σου, μεταβιβάζοντάς τον αλλού.
Ο Nigel νιώθει τρόμο σε κάθε λεπτό της έντονης αφήγησης.

Προσβάλλεται από την επιθετική γλώσσα του Oscar, αλλά μαγνητίζεται. Βλέπει σε τι βάθη μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν είναι αντισυμβατικός, καθώς επίσης τι μαύρα φεγγάρια μπορεί να περάσει ένα ζευγάρι, όταν κάνει την αγάπη μίσος, εκδίκηση.
 Η προβολή γίνεται για την πρώτη φετινή αυγουστιάτικη πανσέληνο


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΚΠΑ
Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012
Έναρξη 9:00 μ.μ.
Ταράτσα 4ου ορόφου - Προσέλευση​ ελεύθερη. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 3ος όροφος (Μουσείο Τομέα Αρχαιολογί​ας και Ιστορίας της Τέχνης)



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.