Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: International Animation Festival +Forum Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινούμενων Σχεδίων 20-23 Σεπτεμβρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

International Animation Festival +Forum Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινούμενων Σχεδίων 20-23 Σεπτεμβρίου

Το Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων αniμasyroς 5.0 επιστρέφει στην Ερμούπολη της Σύρου στις 20-23 Σεπτεμβρίου φιλοξενώντας όπως κάθε χρόνο προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων, αφιερώματα σε Διεθνή Φεστιβάλ, επαγγελματικό φόρουμ με τη συμμετοχή καταξιωμένων ελλήνων και ξένων δημιουργών & επαγγελματιών, εργαστήρια για φοιτητές και μαθητές δημοτικού, το εφαρμοσμένο εργαστήρι making of που καταγράφει λεπτό προς λεπτό το φεστιβάλ, πάρτυ κι άλλες παράλληλες δράσεις
Τα κινούμενα σχέδια μπαρκάρουν για την Ερμούπολη της Σύρου, «κάνουν κατάληψη» για 4 ημέρες στο Θέατρο Απόλλων, στο Πνευματικό Κέντρο, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Πλατεία Μιαούλη και μας μυούν στον φανταστικό τους κόσμο.
Παρακαλούνται οι σκηνοθέτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας μας έως  τις
30 Ιουνίου 2012.  Για την αίτηση συμμετοχής παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
Το Διαγωνιστικό Α’ του προγράμματος περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων -μικρού και μεγάλου μήκους- από όλον τον κόσμο, μετά από προεπιλογή. Αν θέλετε να λάβετε μέρος με την ταινία σας, συμπληρώστε και στείλτε μας την αίτηση συμμετοχής.
Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας των αιτήσεων, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Αν η ταινία σας επιλεγεί, θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ διεκδικώντας το Μέγα Βραβείο και τις ειδικές μνείες του Φεστιβάλ από την Διεθνή Κριτική Επιτροπή.
Στο περσινό φεστιβάλ, το Μέγα Βραβείο απέσπασε η ταινία My mother's coat [Το παλτό της μητέρας μου, Σκίτσο σε χαρτί, 6'06'', 2010 UK/GR] της Μαρίας Μαργκό Τσακίρη Σκανάτοβιτς. Η πρώτη ειδική μνεία του φεστιβάλ πήγε στην ταινία Luminaris [Pixilation, 6' 20'', 2011 AR] του Juan Pablo Zaramella από την Αργεντινή, ενώ τέλος η ταινία Das Haus [Το σπίτι, 6' 48'', 2011 DE] του γερμανού David Buob βραβεύτηκε με την δεύτερη ειδική μνεία.
Για να δείτε τις ταινίες που πήραν μέρος στο περσινό διαγωνιστικό, παρακαλούμε πατήστε εδω

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΄Β ΛεπτομέρειεςΚατηγορία: Σχετικά Το Διαγωνιστικό Β’ είναι μία κατηγορία που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στο αniμasyroς και περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων από φοιτητές αντίστοιχων τμημάτων. Ο νέος προγραμματισμός προέκυψε μετά από τη μεγάλη συμμετοχή των φοιτητών και την ανάγκη να να αναδείξουμε το εύρος και την ποιότητα των ερασιτεχνικών αυτών ταινιών.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή


ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΛεπτομέρειεςΚατηγορία: Σχετικά Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το αniμasyroς συνεργάζεται και προσκαλεί Διεθνή Φεστιβάλ να προβάλουν μία επιλογή των καλύτερων ταινιών τους. Η δημιουργία σχέσεων συνεργασίας, ανταλλαγής γνώσης, εμπειρίας και πληροφορίας με ανθρώπους και φορείς που έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στον χώρο τους αλλά και άλλων νεοτέρων είναι εξαιρετικά σημαντική και μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε το έργο τους στην Ελλάδα καθώς επίσης και να μάθουμε από αυτούς.
Φέτος, με χαρά θα φιλοξενήσουμε το LIAF, London International Animation Festival, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ τόσο της βρετανικής σκηνής όσο διεθνώς, καθώς επίσης και το Cinanima το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων της Πορτογαλίας.

Μείνετε συντονισμένοι στις ανακοινώσεις μας για περισσότερες πληροφορίες!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛεπτομέρειεςΚατηγορία: Σχετικά Οι παράλληλες δράσεις του φετινού φεστιβάλ περιλαμβάνουν πολλές εκπλήξεις αλλά και πάρτυ σε νέες τοποθεσίες!
Η Φανή Βογιατζή θα βρίσκεται και πάλι μαζί μας μετά την περσινή δράση Cut Fold Glue Wear! όπου φτιάξαμε πρωτότυπα κοσμήματα και μικροαντικείμενα από υλικά του φεστιβάλ όπως χαρτόνι και κόλλες


ΦΟΡΟΥΜ ΛεπτομέρειεςΚατηγορία: Σχετικά Το επαγγελματικό φόρουμ είναι μια συνάντηση δικτύωσης, συνεργασίας και παρουσιάσεων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων διεθνών οργανισμών σχετικών με το animation εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Ανεξάρτητων δημιουρών κι άλλων σχετικών φορέων.
Σκοπός του φόρουμ είναι η δημιουργία ενός χώρου ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών σε κάιρια θέματα και τάσεις του τομέα του animation και των ψηφιακών τεχνολογιών.
Σύντομα, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη θεματική και τους καλεσμένους της φετινής διοργάνωσης

www.animasyros.gr



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.