Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Το Cirque du Soleil στην Αθήνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Το Cirque du Soleil στην Αθήνα

Το φημισμένο Cirque du Soleil,με την παράσταση Alegria, επισκέπτεται την Αθήνα, από τις  3 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012, δίνοντας 18 παραστάσεις στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.
Ακροβάτες, κλόουν, αθλητές, ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, τραγουδιστές και μίμοι, συμπράττουν σε ένα πολυσυλλεκτικό υπερθέαμα, με μεγαλειώδη σκηνικά, τα οποία πλαισιώνουν με εκατοντάδες χειροποίητα κουστούμια και ζωντανή μουσική.

ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΩΡΑ
Εναέριες περιστροφές και ελιγμοί, εκπληκτικής αρμονίας από ένα ντουέτο  που αψηφά επιδεικτικά την βαρύτητα…
ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
Μία εκπληκτική μεγάλη ομάδα σε ακροβασίες και ασκήσεις με απίστευτες ταχύτητες και ύψη, σ’ ένα επίμηκες τραμπολίνο που ξεπηδάει μαγικά μέσα από την σκηνή
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
Έντονη φαντασία, συναίσθημα, μεγάλη δύναμη, εντυπωσιακή αυτοκυριαρχία από έναν καλλιτέχνη που ισορροπεί πάνω σε ράβδους διάφορων μεγεθών, εκτελώντας αργά εκπληκτικές περίτεχνες φιγούρες
ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Ένας σαγηνευτικά επικίνδυνος, αυθεντικός, μαγικός – τελετουργικός χορός αρχαίας φυλής, υπό τις παλμικές δονήσεις κρουστών «κόγκας» και με φλεγόμενα μαχαίρια - ραβδιά σε απόσταση αναπνοής από τους δύο καλλιτέχνες.
ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ
Μία γοητευτική χορεύτρια, με κρίκους και κορδέλες, συνδυάζει τη χάρη του μπαλέτου, την επιδεξιότητα της ρυθμικής γυμναστικής και την ευλυγισία της ακραίας συστροφής του σώματος
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Με την ελαστικότητα των σχοινιών του bungee jumping και την ισχύ των γυμναστικών κρίκων, ένας βιρτουόζος ακροβάτης σ’ ένα  ρεσιτάλ ευκινησίας και δύναμης, πέρα από τη λογική, που προκαλεί δέος
ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ
Απίστευτος ρυθμός και συγχρονισμός από ιπτάμενους ακροβάτες, που εκτοξεύονται από μπάρες στηριγμένες σε ώμους συναδέλφων τους
ΣΥΣΤΡΟΦΗ
Υπέρτατη ευλυγισία, ισορροπία και πλαστικότητα, από δύο καλλιτέχνιδες που ζωντανεύουν την απαράμιλλη μογγολική τέχνη της συστροφής, με ρέουσες κινήσεις και εικόνες πρωτόφαντων γλυπτών
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ
Τόλμη, ακρίβεια, πτήσεις, εντυπωσιακές βουτιές στο δίχτυ, σ’ έναν εναέριο στίβο που στήνεται μπροστά στα μάτια των θεατών, την ώρα της παράστασης
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡ
Πολυπλοκότητα, δυναμισμός, ισορροπία, έλεγχος, αδιάκοπη κίνηση από την ώθηση που δίνει ο ίδιος ο ακροβάτης που βρίσκεται στο κέντρο ενός μεγάλου μεταλλικού στεφανιού – μηχανισμού

Βιογραφικά στοιχεία
Όλα ξεκίνησαν στο Μπε-Σεν-Πολ, μία μικρή πόλη κοντά στο Κεμπέκ του Καναδά, από μία παρέα καλλιτεχνών δρόμου που περπατούσαν πάνω σε ξυλοπόδαρα κάνοντας ταχυδακτυλουργικά, χορεύοντας, καταπίνοντας φλόγες, παίζοντας μουσική.
Το 1984 εμπιστεύονται το «τρελό όνειρο» ενός άλλου περιπλανώμενου καλλιτέχνη, του Guy Laliberté, που έπεισε τους διοργανωτές της επετείου των 450 χρόνων από την ανακάλυψη του Καναδά να εντάξουν την ομάδα στους εορτασμούς με την παράσταση «Cirque du Soleil», που έμελλε να γίνει το διασημότερο καλλιτεχνικό brand name του κόσμου. Τότε στο σχήμα εργαζόταν 73 άνθρωποι.
Από τότε μέχρι σήμερα το Cirque du Soleil δεν σταμάτησε να παίζει ποτέ, δίχως να έχει λάβει ποτέ καμία κρατική επιχορήγηση.
Το όραμα του Laliberté (με τη βοήθεια αρχικά του Gilles Ste-Croix και αργότερα τον σκηνοθέτη Franco Dragone που εισήγαγε την Commedia dell’arte) πήρε σάρκα και οστά.
Σήμερα το περίφημο «Τσίρκο του Ήλιου» διαθέτει χιλιάδες εργαζόμενους, μόνιμες έδρες  στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, non-stop διεθνείς περιοδείες, εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς.

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Προπώληση εισιτηρίων, στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ. Online αγορές, στην ιστοσελίδα: www.lavris.gr.

    Τιμές εισιτηρίων 35€-45€-55€-65€ και η VIP ζώνη 75€. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων.

Πληροφορίες για την προπώληση στο τηλέφωνο 210 9 888 888



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.