Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Το «Κύπελλο Bréal» (το Κύπελλο του Σπύρου Λούη) παρουσιάζεται από την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 στο Μουσείο Ακρόπολης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Το «Κύπελλο Bréal» (το Κύπελλο του Σπύρου Λούη) παρουσιάζεται από την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 στο Μουσείο Ακρόπολης

Photo: Jo Black
Από την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012, το Μουσείο Ακρόπολης παρουσιάζει σε ξεχωριστή προθήκη στον προθάλαμό του το ιστορικό Κύπελλο που είχε απονεμηθεί στον Σπύρο Λούη, το νικητή του μαραθωνίου αγώνα στους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 1896 και προσκαλεί όλους να το δουν. 
Το ασημένιο Κύπελλο, έπαθλο που πρόσφερε ο διάσημος φιλέλληνας και γλωσσολόγος Michel Bréal, αποκτήθηκε στις 18 Απριλίου 2012 από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» σε δημοπρασία του οίκου Christie’s.
Το Κύπελλο θα εκτίθεται στο Μουσείο Ακρόπολης για ένα χρόνο έως τον Αύγουστο του 2013, με ελεύθερη είσοδο τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.