Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Who is afraid of the Walls? Αθηνά Ιωάννου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Who is afraid of the Walls? Αθηνά Ιωάννου

Photo: www.benaki.gr
Το έργο της Αθηνάς Ιωάννου σχετίζεται με συγκεκριμένους χώρους που επιλέγει και καθοδηγείται από αυτούς. Για το κάθε έργο της ακολουθεί μια διαδικασία κατά την οποία μελετάει και παρατηρεί τον χώρο.
Στο Μουσείο Μπενάκη και συγκεκριμένα στο παράρτημα του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης, η καλλιτέχνης επέλεξε να δουλέψει στον υπόγειο χώρο του, στον οποίο βρίσκεται τμήμα του τείχους της πόλης των Αθηνών του 4ου αιώνα π.Χ.

Το έργο της αφορά στον τρόπο με τον οποίο ένας σύγχρονος καλλιτέχνης αντιμετωπίζει την ιστορία, τη «σιωπή» και το αίσθημα και με απλές διακριτικές σημειώσεις υπογραμμίζει τη σχέση της με τον ιστορικό χώρο.
Επιμέλεια έκθεσης: Μαρία Μαραγκού, κριτικός τέχνης
Tην έκθεση συνοδεύει έκδοση με κείμενα της Μαρίας Μαραγκού, και της Jackie-Ruth Meyer, Διευθύντρια του Centre d'Art le Lait (Αλμπί Γαλλίας).

Διάρκεια
21/06/2012 - 16/09/2012

Χώρος
Αθήνα
Μουσείο Μπενάκη
Κτηριακό Συγκρότημα Κεραμεικού

Διοργάνωση
Μουσείο Μπενάκη



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.