Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Α’ Παγκόσμιο Τουρνουά Μπάσκετ "3on3" στην Αθήνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Α’ Παγκόσμιο Τουρνουά Μπάσκετ "3on3" στην Αθήνα

Το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά  Μπάσκετ «3on3» πραγματοποιείται τον Αύγουστο στην Αθήνα!
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης,  διοργανώνουν το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός,  από τις 23 έως τις  26 Αυγούστου 2012 στο  Ζάππειο, με τη συμμετοχή 48 κρατών.
Σημειώνεται ότι  το «3on3» θα ενταχθεί ως Ολυμπιακό  Άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση παρουσιάζει  έντονο ενδιαφέρον διεθνώς και θα καλυφθεί εκτενώς από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης .

Ημερομηνία: Πεμ, 23/08/2012 - 08:00 - Κυρ, 26/08/2012

Αποτελέσματα (27-8-2012)
Αυλαία για το  Α’ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 3x3, που έκανε την Ελλάδα, και ειδικότερα την Αθήνα, για μία ακόμη φορά σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο για όσους αγαπούν το μπάσκετ.
Χρυσοί νικητές αναδείχτηκαν η  Σερβία στους άντρες,   που επικράτησε της Γαλλίας  με 16 -13, οι ΗΠΑ στις γυναίκες,  που επικράτησαν  της Γαλλίας  με 17 – 16, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γαλλία, η οποία επικράτησε της Αργεντινής με 14-8 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο μεικτό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Τα δύο χρυσά μετάλλια ανδρών & γυναικών απένειμε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ το αργυρό στις γυναίκες απένειμε η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά και το χάλκινο η εντεταλμένη σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων σε θέματα αθλητισμού Παναγιώτα Ψαράκη.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.