Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 23η Έκθεση Βιβλίου στο Παλαιό Φάληρο (Μαρίνα Φλοίσβου)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

23η Έκθεση Βιβλίου στο Παλαιό Φάληρο (Μαρίνα Φλοίσβου)

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε) σε συνεργασία με τη Lamda Flisvos Marina Α.Ε., διοργανώνει την 23η Έκθεση Βιβλίου 6-22 Ιουλίου, στο Παλαιό Φάληρο στις εγκαταστάσεις του αρτιότερου και πολυβραβευμένου τουριστικού λιμένα της Αττικής, τη Μαρίνα Φλοίσβου (στάση ΤΡΑΜ: Τροκαντερό).
15.000 τίτλοι βιβλίων και 80 εκδότες σας περιμένουν καθημερινά από τις 19:00-24:00 και Σαββατοκύριακο από τις 10:00-15:00 και 19:00-24:00 να σας ενημερώσουν για τις νέες εκδόσεις των τελευταίων 5 ετών.
Οι φίλοι του βιβλίου, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την έκθεση βιβλίου από 6 έως 22 Ιουλίου στην Μαρίνα Φλοίσβου και να αγοράσετε το βιβλίο που θα σας ταξιδέψει σ’ άλλους τόπους και χρόνους, που θα σας κάνει να ονειρευτείτε, γιατί όσο υπάρχει το όνειρο, υπάρχει ελπίδα.
Στις παλαιότερες εκδόσεις θα βρείτε μεγάλες προσφορές!

Ε.Σ.Ε.Β.Ε.: Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος
Μαυρομιχάλη 1, 106 79, Αθήνα,  Τηλ.: 2103637426, Fax: 210 3630669
e-mail: info@esebe.gr / http://www.esebe.gr/


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.