Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012

Ανακοίνωση σχετικά με τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012 που θα διεξαχθούν στις 12,13 & 14 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
 Το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο του Εργασιακού Αθλητισμού θέτει υπό την αιγίδα του, τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2012 που θα διεξαχθούν στις 12,13 & 14 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας όπου έχει σα σκοπό την προάσπιση και βελτίωση της υγείας του σύγχρονου εργαζόμενου μέσα από οργανωμένες δράσεις που προάγουν τον ενεργό τρόπο ζωής και τη διά βίου άσκηση.
Ήδη έχουν συγκεντρωθεί συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή στα εξής αθλήματα:
Ποδόσφαιρο 5Χ5                              Μπόουλινγκ
Μπάσκετ 3on3                                   Τένις
Μπάσκετ 5on5                                   Πινγκ Πονγκ
Volley                                                   Σκουός
Beach Volley                                      Τρέξιμο 5km


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.