Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ευρωπαϊκός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας

Ανακοινώθηκε τη Δεύτερα 21 Μαΐου 2012, από το Ίδρυμα Ωνάση, η προκήρυξη του Ευρωπαϊκού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την υλοποίηση του Προγράμματος ανασυγκρότησης του κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου (Re-Think Athens). Στο πλαίσιο της κοινωφελούς του δράσης, το Ίδρυμα Ωνάση έχει αναλάβει την διοργάνωση και την χρηματοδότηση του έργου με σκοπό τη δωρεά του προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Το Πρόγραμμα "RE-THINK ATHENS" αφορά σε μια πολύπλευρη παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας και τελεί υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με τα Υπουργεία Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων (ΥΠΥΜΕΔΙ), την Αττικό Μετρό Α.Ε., την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων.   
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό θα μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο  http://www.rethinkathenscompetition.org/  προκειμένου να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στον τεχνικό φάκελο του Διαγωνισμού. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων για το πρώτο στάδιο του Διαγωνισμού (Διαγωνισμός Ιδεών) λήγει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Ωνάση:  http://www.onassis.gr/
και ειδικότερα το άρθρο για την προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού: www.onassis.gr/news-announcements-details.php?id=107

Περίληψη Προκήρυξης (Ελληνική έκδοση)




Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.