Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο Δήμος Πετρούπολης ξεκινά το πρόγραμμα των καλοκαιρινών παιδοτόπων.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Δήμος Πετρούπολης ξεκινά το πρόγραμμα των καλοκαιρινών παιδοτόπων.

Ο Δήμος Πετρούπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε μια προσπάθεια αν βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται και τους απασχολεί η απασχόληση των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των διακοπών.

  • Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, και οργανώνεται από το Δήμο και όχι από κάποια ιδιωτική εταιρία, ξεκινά 25 Ιούνη και λήγει 20 Ιούλη.
  • Θα λειτουργήσει σε 3 σχολεία της πόλης μας, 2ο, 7ο και 10ο Δημοτικά, για παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 έως και 2006.
  • Υπεύθυνοι θα είναι παιδαγωγοί και καθηγητές ειδικοτήτων σε ομάδες των 20 παιδιών, ανάλογα με την ηλικία τους.
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των αιτήσεων και την επεξεργασία τους, ενημερώνουμε τους γονείς, οτι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Ο Δήμος Καλεί τους γονείς σε συνάντηση, την Παρασκευή 22 Ιούνη, στις 6.30 μ.μ στο "Σινέ Πετρούπολις", για να ενημερωθούν σχετικά με την έναρξη και λειτουργία του προγράμματος.
  


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.