Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ως τις 25-6-2012 οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δ. Αιγάλεω ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ως τις 25-6-2012 οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δ. Αιγάλεω ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013
Οι εγγραφές άρχισαν  25 ΜΑΙΟΥ και θα ολοκληρωθούν 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Στο Δήμο Αιγάλεω Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Υπηρεσία Παιδικών Σταθμών
  • Στις Υπεύθυνες των παιδικών σταθμών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία μας)        
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. Ιατρική βεβαίωση για την ανάπτυξη και την ψυχοκινητική εξέλιξη του παιδιού και φωτοαντίγραφο σελίδας εμβολιασμού του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού (μπλε) ώστε να φαίνονται τα προβλεπόμενα για την ηλικία του εμβόλια. Επίσης φυματιοαντίδραση (mantoux) σύμφωνα με τις τρέχουσες ιατρικές απόψεις.
  4. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης συζύγων του τρέχοντος οικονομικού έτους ( συνοδευόμενο από Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, στην οποία θα βεβαιώνεται η γνησιότητα του αντιγράφου που κατατίθεται ή αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εάν αυτό έχει εκδοθεί ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία θα αναγράφεται το σύνολο του οικογενειακού εισοδήματός τους, θεωρημένη από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) ή Αστυνομικό Τμήμα. 
  5. Βεβαίωση εργασίας γονέων: α) εργαζόμενοι  στον ιδιωτικό τομέα από τον εργοδότη τους και επικυρωμένο αντίγραφο ενσήμων τους  από το οποίο να προκύπτει ότι η μητέρα ή ο έχων την επιμέλεια τέκνου (μονογονεϊκή)  εργάζεται)β) στο Δημόσιο ή τον Ο.Τ.Α πρόσφατη βεβαίωση εργασίας. γ)Ελεύθεροι επαγγελματίες αντίγραφο πληρωμών  Ο.Α.Ε.Ε. ή άλλου ασφαλιστικού φορέα η υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται η έδρα της επιχείρησης και το αντικείμενο εργασιών δ)Όταν ο ένας εκ των δυο γονέων είναι άνεργος επισυνάπτεται (εκτός των όσων ορίζονται ανωτέρω) η κάρτα του Ο.Α.Ε.Δ. ( φωτοτυπία επικυρωμένη ). Βασική προϋπόθεση η μητέρα η ο έχων την επιμέλεια του τέκνου (μονογονεική ) να εργάζεται .    
  6. Για την εγγραφή παιδιού αλλοδαπών γονέων στον Π.Σ. εκτός των αναφερόμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται.
  7. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό ή έγγραφο, στο όνομα του γονέα ή κηδεμόνα).    
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  1. Θεώρηση των υπογραφών, εφόσον ο(η) υπόχρεος(-η) είναι παρών στην κατάθεση της αίτησης και υπογράφει παρουσία των αρμόδιων υπαλλήλων που παραλαμβάνουν τις αιτήσεις, δεν απαιτείται.
  2. Θεώρηση των δικαιολογητικών που κατατίθενται σε φωτοαντίγραφα, εφόσον προσκομίζονται και επιδεικνύονται τα πρωτότυπα, δεν απαιτείται.
  3. Οποιαδήποτε μεταβολή της οικονομικής ή οικογενειακής κατάστασης της οικογένειας του παιδιού, μετά την εγγραφή του στον Σταθμό, πρέπει να δηλώνεται έγκαιρα στην υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

  1. Ληξιαρχική πράξη του αποβιώσαντος γονέα, εάν το παιδί είναι ορφανό.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της  μητέρας, εάν πρόκειται για άγαμους γονείς.
  3. Βεβαίωση από την Γραμματεία της Σχολής τελευταίου εξαμήνου, εάν οι γονείς είναι φοιτητές ή σπουδαστές.
  4. Βεβαίωση από τον στρατό, εάν ο γονέας είναι στρατιώτης.
  5. Άδεια διαμονής (έστω προγενέστερη, με βεβαίωση ανανέωσης από τον οικείο Δήμο), σε περίπτωση που οι γονείς είναι αλλοδαποί.
  6. Οικεία βεβαίωση Ασφαλιστικού φορέα ή πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής, εάν πρόκειται για άτομο χρονίως πάσχον στην οικογένεια.
  7. Εάν οι γονείς είναι διαζευγμένοι ή εν διαστάσει, βεβαίωση επιμέλειας ή υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα που έχει αναλάβει την φροντίδα του παιδιού.
  8. Εφόσον ο γονέας ή ο κηδεμόνας θέλει να δηλώσει οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο, σχετικά με το παιδί ή την οικογενειακή του κατάσταση ή ότι άλλο νομίζει, αυτό μπορεί να γίνει με την συμπλήρωση και κατάθεση μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σχετικής υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/86.  


Οι αιτήσεις και τα συνημμένα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται :
ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 364 & ΚΑΛΒΟΥ (ΙΣΟΓΕΙΟ)
ΩΡΕΣ 8.00-15.00

ΤΗΛ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2132044954 & 959
Εντυπα - Δικαιολογητικά - Χρήσιμες Πληροφορίες (αρχεία .doc)

  



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.