Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημέρωση των πολιτών για το πρόβλημα της Ακράτειας Ούρων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ενημέρωση των πολιτών για το πρόβλημα της Ακράτειας Ούρων

O Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία διοργανώνουν εβδομάδα ενημέρωσης του κοινού για το μείζον και παραμελημένο πρόβλημα της Ακράτειας Ούρων. Στόχος της ενημέρωσης είναι η ενθάρρυνση των πασχόντων συνανθρώπων μας, ανδρών και γυναικών, να μιλήσουν για το πρόβλημά τους και να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια.
Η ενημέρωση θα διεξάγεται στην πλατεία σταθμού Μετρό Αγ. Αντωνίου έως και την Παρασκευή 1/6/2012 τις εξής ημέρες και ώρες:
  • Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από ώρα 9.00π.μ. έως 3.00μ.μ.
  • Τρίτη - Πέμπτη  από ώρα 2.00μ.μ. έως 8.00 μ.μ.


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.