Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αρχίζουν οι αιτήσεις εγγραφών για το Πρόγραμμα "ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ 2012" και "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ 2012"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αρχίζουν οι αιτήσεις εγγραφών για το Πρόγραμμα "ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ 2012" και "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ 2012"

1. Αρχίζουν οι αιτήσεις εγγραφών για το Πρόγραμμα "ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ 2012".
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ 2012
Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, τις «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ».
Στόχος μας, είναι η επαφή των παιδιών με κάποια βασικά αθλήματα και η ανάπτυξη και καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού, καθώς και η ανάδειξη και διάδοση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, γεμάτο με παιχνίδια κοινωνικοποίησης και ομαδικότητας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
Απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2001 έως το 2006, και θα λειτουργήσει στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς», καθώς και στο Κολυμβητήριο.
Θα πραγματοποιηθούν δύο αθλητικές περίοδοι:
1. Από 25 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου
2. Από 16 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με αθλήματα, όπως κολύμβηση, καλαθοσφαίριση, ποδόσφαιρο, πετοσφαίριση, τζούντο.

Στα παιδιά θα παρέχεται το δεκατιανό (σάντουιτς και χυμός) και θα δοθούν και δύο μπλουζάκια (t- shirts).
Δικαιολογητικά συμμετοχής:
  • αίτηση εγγραφής.
  • βεβαίωση εργοδότη ότι ο γονέας (ή οι γονείς) εργάζονται.
  • Λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ, που να πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας.
  • Φωτογραφία του παιδιού.
  • Ιατρική βεβαίωση.
Οι εγγραφές θα γίνουν στο Κολυμβητήριο, από την Τετάρτη 30 Μαΐου έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου, κατά τις ώρες: 8.00 – 11.00 και 17.00 – 21.00.

Για να δείτε  και να εκτυπώσετε την αίτηση (σε pdf) , πατήστε ΕΔΩ


2 Αρχίζουν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ 2012".  Ο Δήμος Πετρούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται και αγωνιούν για τα παιδιά τους.
Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι  λαϊκές οικογένειες, η Δημοτική αρχή στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός με το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, με σεβασμό στις ανάγκες τους για παιχνίδι, δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.
  • Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.
  • Η διάρκειά του είναι 4 εβδομάδες: από 25 Ιούνη έως 20 Ιούλη
  • Θα λειτουργήσει σε 3 σχολεία της πόλης μας,  2ο ,7ο και 10ο Δημοτικό σχολείο και θα φιλοξενήσει παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 έως και το 2006.
  • Υπεύθυνοι θα είναι παιδαγωγοί και καθηγητές ειδικοτήτων σε ομάδες 20 παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.
  • Το πρόγραμμα δεν το αναλαμβάνει ιδιωτική εταιρία, αλλά για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης.
  • Προτεραιότητα στις εγγραφές θα έχουν τα παιδιά των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς ή ο ένας γονέας, σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας.
  • Για την εγγραφή θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου φόρμα αίτησης ή  θα την  παραλάβετε από τα σχολεία των παιδιών σας, την οποία θα συμπληρώσετε. Θα χρειαστεί ακόμη:
1. Ένα πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού και
2. Βεβαιώσεις εργασίας των γονιών

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου επί της οδού Κρήτης 2 και συγκεκριμένα για το διάστημα από 30/5 έως και 7/6:
  • Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη πρωί 9:00 - 13:00 στον 3ο όροφο
  • Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα 17:00 – 20:00 στον 1ο όροφο



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.