Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Global Village -Παγκόσμιο Χωριό» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Global Village -Παγκόσμιο Χωριό» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Η AIESEC Hellas -στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου EuroΧpro 2012, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και θα φιλοξενήσει τα Εθνικά Μέλη του οργανισμού από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική -, διοργανώνει  στις 17 Μαρτίου 2012 από τις 19:30 έως τις 21.30 ένα μοναδικό «Global Village -Παγκόσμιο Χωριό» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσες: Κ. Καβάφης «Δ7» - Ν. Γκάτσος «Δ12», Πειραιώς 100, Γκάζι.
Φαντάσου ένα χωριό, που θα αντέξει μόνο τρεις ώρες στο χρόνο, με κατοίκους από 50 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο που σε καλεί να το επισκεφτείς!
Ένα πολυπολιτισμικό event που ξεχειλίζει από χρώματα, γεύσεις, μυρωδιές, μουσική και εικόνες από ολόκληρο τον κόσμο!

Μια αλυσίδα από stand από τις 50 αυτές χώρες, με 300 φοιτητές-μέλη του οργανισμού που θα ξεναγούν το κοινό στους πολιτισμούς τους…
Mε την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
Για περισσότερες Πληροφορίες:
Website: http://euroxpro2012.com/
Facebook Euroxpro Group: www.Facebook.com/Euroxpro2012inGreece
Email: Euroxpro2012gr@gmail.com



Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.