Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση βιβλίου «Μέσα απ’ τα δικά μου μάτια»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Παρουσίαση βιβλίου «Μέσα απ’ τα δικά μου μάτια»

Ο Δήμος Χαϊδαρίου παρουσιάζει το βιβλίο της Λούλας Τύμπα-Δημητρίου (αδελφή του καπετάν Νικηφόρου του ΕΛΑΣ) με τίτλο «Μέσα απ’ τα δικά μου μάτια». Πρόκειται για την αφήγηση γεγονότων που έζησε μια οικογένεια που αντιστάθηκε τα χρόνια της Γερμανικής κατοχής.
Μιας οικογένειας που γέννησε ήρωες και αποτέλεσε πρότυπο αντίστασης και αγώνα. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 στις 19:00 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.
Για το έργο θα μιλήσουν :

Βασίλης Πριόβολος , «Καπετάν Ερμής»
Χρήστος Βασιλόπουλος, Δημοσιογράφος ΝΕΤ (εκπομπή «Μηχανή του χρόνου»)
Νένα Μέντη & Βαγγέλης Βαζάκας, Ηθοποιοί
Τον συντονισμό και την επιμέλεια θα αναλάβει η Μαρία-Χρίστινα Μακλαβά, δημοσιογράφος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει Ορχήστρα από το Μουσικό Εργαστήρι «ΑΜΦΙΩΝ».

Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.