Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δικαιώνεται για δεύτερη συνεχή φορά, ο Δήμος και οι κάτοικοι της Πετρούπολης, κατά του χαρατσιού της ΔΕΗ.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Δικαιώνεται για δεύτερη συνεχή φορά, ο Δήμος και οι κάτοικοι της Πετρούπολης, κατά του χαρατσιού της ΔΕΗ.

Τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη, συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το αίτημα της Δημοτικής Αρχής και των  353 κατοίκων της Πετρούπολης, με τη στήριξη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να μη διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
 Αμέσως, εκδόθηκε προσωρινή διαταγή, η οποία απαγορεύει τη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ στις κατοικίες των εναγόντων, προσωρινά και μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης, έως τις 9 Ιουλίου 2012.
Η απόφαση αυτή, αποτελεί μια από τις λίγες σημαντικές δικαστικές αποφάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, μαζί με την απόφαση της 17ης Γενάρη των 173 κατοίκων της Πετρούπολης και της Διοίκησης του Δήμου.


Δείτε εδώ όλη την Ανακοίνωση του Δήμου Πετρούπολης






Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.