Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Καμμία Αύξηση στα δημοτικά τέλη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Καμμία Αύξηση στα δημοτικά τέλη

Καμιά αύξηση στα δημοτικά τέλη δεν θα γίνει το 2012 . Αυτή ήταν η απόφαση της διοίκηση του Δήμου , η οποία έγινε αποδεκτή από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης .

Σχετική δήλωση έκανε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Καρδαράς :
"Με υπευθυνότητα και αίσθημα αλληλεγγύης , το δημοτικό μας συμβούλιο αποφάσισε να μην γίνει καμιά αύξηση στα δημοτικά τέλη για το 2012 . Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε οιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν σε πλήρη διάσταση με το δημόσιο αίσθημα .
Ο Δήμος Αιγάλεω και η σημερινή Δημοτική Αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να στηρίζει τους οικονομικά αδυνάτους συμπολίτες μας .
Για μας αποτελεί βασική προτεραιότητα η ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής πολιτικής που θα ενισχύουν και θα προστατεύουν την ενότητα του κοινωνικού ιστού
."


Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.