Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Ιλίου : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Ιλίου : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Σάββατο 10/12/11 (ώρα: 3.30 μ.μ.) Κυριακή 11/12/11 (ώρες: 3.30 & 5.30 μ.μ.)

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ
Σκηνοθεσία: Τζον Μάσκερ & Ρον Κλέμεντς
Η Τιάνα δεν είναι η τυπική πριγκιποπούλα του παραμυθιού, που ονειρεύεται κάστρα και παλάτια: είναι μια όμορφη και ανεξάρτητη Αφροαμερικάνα που πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει τους στόχους της μέσα από σκληρή δουλειά. Θέλει να ανοίξει το καλύτερο εστιατόριο στη Νέα Ορλεάνη, πραγματοποιώντας έτσι και το όνειρο του πατέρα της. Απορροφημένη όμως από τις φιλοδοξίες της, έχει παραμελήσει την προσωπική της ζωή.

Δε μπορεί απλά να χαλαρώσει και να περάσει καλά, δεν έχει χρόνο για φλερτ και ρομαντικές περιπέτειες. Οι  σκηνοθέτες της ταινίας έφτιαξαν ένα ωραίο σενάριο, με καλογραμμένους χαρακτήρες και έκτησαν την ταινία με φροντίδα και ρυθμό.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Κυριακή 11/12 ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
«Γούτου – Γουπάτου» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
«...τα άρρητα ρήματα του Μανώλη του Ταπόη», μια τρυφερή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
O κυρ-Αλέξανδρος μας ταξιδεύει στα ήθη και έθιμα του τόπου μας μέσα από την ιστορία του Μανώλη του ΄΄Ταπόη΄΄… δηλαδή του Μανώλη του ΄΄Χταπόδι΄΄. Χταπόδι τον φώναζαν στο χωριό επειδή η αριστερή του μεριά έσερνε τη δεξιά.
Μια βαθιά συγκινητική ιστορία που μας διδάσκει πως το διαφορετικό δεν είναι απαραιτήτως ούτε περίεργο, ούτε παράξενο και πως το κάθε πλάσμα στο κόσμο μπορεί να γίνει ήρωας αρκεί να βρεθεί τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, η κάτω από το φως των Χριστουγέννων!
Σκηνοθεσία: Μανδαλά Μαρίνα,Ουτι & Ήχητική Επένδυση: Δημήτρης Ματός
Εμψύχωση θεατρικού παιχνιδιού: Μανδαλά Σταυρούλα
Αφηγητής, Ταπόης: Μαρίνα Μανδαλά
Τσηλότατος: Ματός Δημήτρης
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ώρα: 11.00 π.μ.

Σάββατο 17 & Κυριακή 18/12/11 ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ
«ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ» Χριστουγεννιάτικο θέατρο δρόμου με μουσική
Ο Άγιος Βασίλης, οι Μουσικοί, ο ξυλοπόδαρος και το ξωτικό θα μας παρουσιάσουν ένα Χριστουγεννιάτικο θέαμα δρόμου που θα καταλήξει σε διακρατικά παιχνίδια βασισμένα σε έθιμα των γιορτών και παραδοσιακά κάλαντα.
17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ Ζ.ΠΗΓΗΣ ώρα 11.00
18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑΣ,ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ ώρα 11.00

Σάββατο 17/12/11 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου Ένα ονειρικό παραμύθι για τον έρωτα, την αγάπη και την αυτοθυσία, από τη παιδική-νεανική σκηνή μας.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ώρα: 5.00 μ.μ.

Κυριακή 18/12/11 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ » του Antoine de Saint Exupery
0 Μικρός Πρίγκηπας ειναι κοντά μας , φτάνει να τον αποδεχτούμε και θα μας οδηγήσει στο φωτεινό , γεμάτο Αγάπη και Ελπίδα , μονοπάτι της ζωής . Αρκεί να τον γνωρίσουμε . Αρκεί να καταλάβουμε πως ο Μικρός Πρίγκηπας υπάρχει ουσιαστικά μέσα μας .
Σκηνοθεσία : Χρίστος Κόκκινος. ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ : Φ. Καλογεράκου -Γ. Σερμπής - Τ. Μπουτεράκου - Γ. Τσακίρης - Κ. Τσαλής - Β. Μουρίκης.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ώρα: 11.00 π.μ.

Κυριακή 18/12/11 (ώρες: 3.30 & 5.30 μ.μ.)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ
Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερν
Ένας ποντικός με το όνομα Ρέμυ ονειρεύεται να γίνει ένας σπουδαίος Γάλλος σεφ, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών του και το προφανές γεγονός ότι είναι... ποντικός σε ένα καθαρά 'αντι-τρωκτικο' επάγγελμα! Ξαφνικά, η μοίρα επεμβαίνει και τοποθετεί τον Ρέμυ σε ένα εστιατόριο διάσημο χάρη στον σεφ του Αύγουστο Γκουστό.
Παρά τους ολοφάνερους κινδύνους που προκύπτουν από το να είναι ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης στην κουζίνα ενός τόσο εκλεπτυσμένου Γαλλικού εστιατορίου, το πάθος του Ρέμυ για τη μαγειρική αρχίζει να κινεί μια τρελή αλυσίδα γεγονότων, που αναστατώνει την υψηλή γαστρονομία όλου του Παρισιού! Ο Ρέμυ θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στο χάρισμά του και την παρότρυνση των άλλων να ξαναγυρίσει στις συνήθειες του...
είδους του. Θα μάθει την αλήθεια για τη φιλία, την οικογένεια και το τι σημαίνει να μην έχει άλλη επιλογή από το να γίνει... αυτό που είναι: ένας ποντικός που θέλει να γίνει σεφ!
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Σάββατο 24/12 ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΘΙΜΑ- ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
«Η Μάγισσα Κατσούφω και το Εύθυμο Χωριό των Χριστουγέννων» Στο εύθυμο χωριό των Χριστουγέννων τη παραμονή της μεγάλης αυτής γιορτή επικρατεί μια παράξενη ησυχία … Οι κάτοικοι βαριούνται! Τι έχει συμβεί άραγε; H Mάγισσα Κατσούφω έχει κλέψει το μαγικό διαμάντι της Χαράς. Και τώρα πως θα γίνει η ξακουστή γιορτή των Χριστουγέννων; Τα ερωτήματα απαντώνται επί σκηνής με πολύ μουσική και κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Σταυρούλα Μανδαλά
Μάγισσα Κατσούφω: Σταυρούλα Μανδαλά
Μαγισσούλα Γλυκούλα: Μαρίνα Μανδαλά
Μουσικοί: Δημήτρης Ματός (Ούτι, Ηχητικά Εφε)
Πέτρος Ζαράνης (Κιθάρα, Νέι)
Σκηνικά: Κώστας Μανιατόπουλος
Κουστούμια: Αριστέα Γράβου. Διάρκεια: 60 λεπτά
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ώρα: 11.00 π.μ.

Σάββατο 24/12/11 (ώρα: 3.30 μ.μ.)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
WINX, ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Σκηνοθεσία: Ιγκίνιο Στράφι
Σ τ ο Νεραϊδοσχολείο Αλφέα μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μια μεγαλειώδη γιορτή. Όμως το πάρτι διακόπτεται απρόσμενα από τις μοχθηρές Trix, που κλέβουν ένα πανίσχυρο, μυστηριώδες αντικείμενο. Οι Winx - χωρίς τη Μπλουμ, που είναι πια πριγκίπισσα στο Ντόμινο, και περιμένει να παντρευτεί τον Σκάι – θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μόνες τους την κατάσταση. Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όταν οι Προγονικές Μάγισσες, με τη βοήθεια των Trix, ανακαλύψουν το Δέντρο της Ζωής και ανατρέψουν με ένα δυνατό ξόρκι την ισορροπία ανάμεσα στην καλή και την κακή μαγεία, κλέβοντας όλη τη θετική ενέργεια του Μάτζιξ.
Χωρίς μαγικές δυνάμεις πια, η Μπλουμ, η Στέλλα, η Λέιλα και η υπόλοιπη παρέα των πολυαγαπημένων Winx θα τα καταφέρουν να αποκαταστήσουν την τάξη; Και γιατί ο Έρεντορ, ο πατέρας του Σκάι, του απαγορεύει να παντρευτεί τη Μπλουμ, ποιο μεγάλο μυστικό τους κρατάει χώρια; Θα αντέξει η αγάπη τους αυτή τη νέα δοκιμασία;
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Δευτέρα 26/12/11 ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
«Tα Παράδοξα Χριστούγεννα»
Μέσα στην ευχάριστη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι ήρωες ενός πρωτότυπου παραμυθιού ανακαλύπτουν την παγίδα του καταναλωτισμού, τα λάθη και την απληστία που καταστρέφουν το περιβάλλον, αλλά και το αληθινό «δώρο» της φιλίας.
Η προσμονή των δώρων και του καινούριου χρόνου γίνεται το πιο πολύχρωμο έναυσμα για να ονειρευτούν και να αναζητήσουν οι μικροί μας θεατές ένα καλύτερο αύριο.
Αγγελική Τόμπρου: σκηνοθέτης,
Ντίνος Ποντικόπουλος,Mπάμπης Παυλίδης, Αγγελική Τόμπρου: ηθοποιοί,
Άννα Σαντοριναίου: κατασκευή κούκλας,
Μάριος Κωστάκης; Μουσική,
Δημήτρης Μίκιος; κατασκευή φιγούρων θεάτρου σκιών.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ώρα:5.00μ.μ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Σάββατο 31/12/11 (ώρα: 3.30 μ.μ.) Κυριακή 1/1/12 (ώρα 5.30 μ.μ.)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Η ΤΙΝΚΕΡ ΜΠΕΛ & Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ
Σκηνοθεσία: Κλέι Χαλ
Η Τίνκερ Μπελ ταξιδεύει στον Βορρά, μακριά από τη Χώρα του Ποτέ, για να συναντήσει ξανά το φίλο της Τέρενς και να σώσουν μαζί το δέντρο της νεραϊδόσκονης. Σίκουελ μιας περσινής παραγωγής της Ντίσνεϊ, σε σκηνοθεσία Κλέι Χαλ, σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα που μας έδωσε τους ‘‘Σίμπσονς’’ και σε σενάριο του Ελληνοαμερικάνου Έβαν Σπηλιοτόπουλου.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Σάββατο 7/1/12 (ώρα: 3.30 μ.μ.) Κυριακή 8/1/12 (ώρες: 3.30 & 5.30 μ.μ.)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΝΙΚΟΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ορλέ
Ηθοποιοί: Εμίρ Κουστουρίτσα, Τιμπόλτ Λε Γκεγιέκ
Ο 14χρονος Γιάννης ζει με τον πατέρα του, Δημοσθένη, σ’ ένα γραφικό νησάκι στις Κυκλάδες, το οποίοπαραμένει ανέγγιχτο από τη λαίλαπα της τουριστικής εκμετάλλευσης. Από την ημέρα που η μητέρα του έφυγεαπό τη ζωή, οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί και το μόνο σημείο επαφής τους αποτελεί, πλέον, η συνήθεια του Γιάννη να βοηθά τον πατέρα του στο ψάρεμα και στην καλλιέργεια του κήπου τους, απ’ όπου προέρχονται και οι μοναδικοί τους πόροι. Το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, όλα πρόκειται να αλλάξουν. Ο Νικόστρατος, ένας αξιαγάπητος λευκός πελεκάνος, θα μπει στη ζωή του Γιάννη με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο και θα της δώσει ένα ολότελα νέο νόημα. Η τρυφερή σχέση που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στο φιλότιμο αγόρι και το πανέξυπνο αυτό πτηνό, θα έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στη συμπεριφορά του Δημοσθένη απέναντί του, όσο και στην καθημερινότητα ολόκληρης της μικροκοινωνίας του νησιού.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Κυριακή 8/1/12 (ώρα: 11π.μ.) ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
“Στοιχειωμένα θεμέλια” της Έρρικας Αθανασίου σε ελεύθερη διασκευή για παιδιά.
Από το θέατρο Κηφισιάς. Διασκευή-σκηνοθεσία: Κική Αυγουστάτου.
Η προσπάθεια δύο παιδιών να αποκαλύψουν ένα μυστικό θαμμένο αιώνες στα θεμέλια ενός ξενοδοχείου, που οι γονείς τους κατασκεύαζαν στην Άνδρο. Το έργο καλλιεργεί στους μικρούς θεατές την αξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και βοηθάει να κατανοήσουν, ότι πρέπει να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε γιατί είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός μας

Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»
Σάββατο 14/1/12 (ώρα: 3.30 μ.μ.) Κυριακή 15/1/12 (ώρες: 11.30π.μ. & 3.30 μ.μ.)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
AΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΜΑ
Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέλς
Ο Μάιλο είναι 9 χρονών και δυσανασχετεί με τη γκρίνια της μητέρας του για καθημερινά πράγματα όπως τα σκουπίδια ή το φαγητό. Όταν όμως, ξαφνικά, έρχεται ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη για να...αρπάξει τη μαμά, ο μικρός βρίσκεται στον κόκκινο πλανήτη και κάνει τα πάντα για να την σώσει. Εκεί συναντά τον Γκριμπλ, έναν άλλο άνθρωπο που κρύβεται για χρόνια στα έγκατα του πλανήτη. Στον Άρη κυριαρχούν οι γυναίκες που όμως έχουν χάσει κάθε μητρικό ένστικτο και γι’ αυτό κάθε τόσο απαγάγουν μια μητέρα από τη Γη. Καλοφτιαγμένο, με κάποιες ωραίες ιδέες, άρτιο τεχνικά, αλλά αρκετά παιδικό animation της Disney με έμφαση στην περιπέτεια και το συναίσθημα.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Σάββατο 21/1/12 (ώρα: 3.30 μ.μ.) Κυριακή 22/1/12 (ώρες: 3.30 & 5.30 μ.μ.)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Σκηνοθεσία: Πίτ Ντάκτερ, Μπομπ Πίτερσον
Ο 78χρονος Καρλ Φρέντρικσεν, ένας συνταξιούχος πωλητής μπαλονιών, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του: δένει στο σπίτι του χιλιάδες μπαλόνια και πετάει προς τα άγρια τοπία της Νότιας Αμερικής. Στην πορεία όμως ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος… Μαζί του βρίσκεται ο μεγαλύτερος «εφιάλτης», ένας 8χρονος λαθρεπιβάτης που ακούει στο όνομα Ράσελ και που θέλει επίσης να εξερευνήσει το άγνωστο. Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν τους πιο εξωτικούς και παράξενους χαρακτήρες, σε μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο, δράση αλλά και συναίσθημα. Με φαντασία, ευρηματικότητα και όμορφα σχέδια, ένα απολαυστικό καρτούν, σκηνοθετημένο με ενθουσιασμό και ζωντάνια από την ομάδα της Pixar.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Κυριακή 22/1/12 (ώρα: 11π.μ.) ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
«ΑΚΑΛΑΚΟΥΜΠΑ»!!! Κείμενο-σκηνοθεσία: Μαρία Τερζάκη-Στέβη
Θεατρική Παράσταση με ζωντανή μουσική και mini εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων.
Μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα τρυφερή ιστορία που ξετυλίγεται στις τέσσερις εποχές του χρόνου και που ευαισθητοποιεί τα παιδιά στο θέμα της ζήλειας και του ανταγωνισμού.
Μήπως γκρινιάζουμε γιατί δεν εκτιμάμε αυτά που έχουμε; Μήπως ζηλεύουμε επειδή δεν αποδεχόμαστε αυτό που είμαστε; Μήπως όταν αγαπήσουμε τον εαυτό μας μπορούμε να κάνουμε και πραγματικούς φίλους;
Δραστηριότητα: Πρίν την παράσταση τα παιδιά κατασκευάζουν μαράκες τις οποίες χρησιμοποιούν στην παράσταση και παίρνουν μαζί τους ως ενθύμιο από το μαγικό ταξίδι στο εξωτικό Ακαλακούμπα!
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Σάββατο 28/1/12 (ώρα: 3.30 μ.μ.) Κυριακή 29/1/12 (ώρες: 3.30 & 5.30 μ.μ.)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 3: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ
Σκηνοθεσία: Κόντι Κάμερον
Ο Μπουγκ, ένας αρκούδος που τρελαίνεται για τις σοκολάτες, περιμένει πως και πως να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής, όπως κάθε χρόνο, με την «ανδροπαρέα» του. Όμως, όταν ο καλύτερος του φίλος, ο ζωηρός και πολυλογάς Έλιοτ το ελάφι, τον κρεμάει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, εκείνος, αν και απογοητευμένος, δεν αποθαρρύνεται και αποφασίζει να φύγει μόνος του για το ταξίδι, το οποίο και θα τον οδηγήσει σε ένα περιοδεύον τσίρκο από τη Ρωσία. Εκεί, ο Μπουγκ θα γνωρίσει τον Νταγκ, έναν τεμπέλικο αρκούδο, ο οποίος έχει βαρεθεί να γίνεται θέαμα στο τσίρκο. Σύντομα, ο Νταγκ πείθει τον Μπουγκ να αλλάξουν ρόλους και ζωές: εκείνος να επιστρέψει στο δάσος στη θέση του και ο Μπουγκ να πιάσει δουλειά στο τσίρκο. Ο τελευταίος δέχεται την προσφορά χωρίς ενδοιασμούς, καθώς στο μεταξύ έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα την Ούρσα, μια θηλυκή αρκούδα από τη Ρωσία, η οποία μπορεί να περπατάει σε τεντωμένο σκοινί και να λικνίζεται με αξιοθαύμαστη επιδεξιότητα στην πίστα του τσίρκου. Οι δυο τους αρχίζουν να δουλεύουν μαζί ως ντουέτο με μεγάλη επιτυχία. Και ενώ η ζωή
μοιάζει να κυλάει αρμονικά, ξαφνικά επανεμφανίζονται στο προσκήνιο ο Έλιοτ και οι υπόλοιποι παλιόφιλοι του Μπουγκ, που στο μεταξύ έχουν ανησυχήσει με την εξαφάνιση του.
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Κυριακή 22/1/12 (ώρα: 11π.μ.) ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ»
Τα παιδιά μέσα από την δραματοποίηση θα ζήσουν την δύναμη της μουσικής και του μύθου. Στόχος είναι τα παιδιά να μπολιαστούν με μνήμες καλής μουσικής και ποιοτικού στίχου. Και το πιο σημαντικό: μας ενδιαφέρει να στήσουμε τη γιορτή, εκεί όπου η χαρά, η παρέα και η καλλιτεχνική δημιουργία ξανασμίγουν. Επιλέξαμε τραγούδια των μεγάλων συνθετών μας, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος), αλλά και νεότερων (Χατζηπιερής,
Κηπουργός), καθώς και παραδοσιακά. Η ομάδα μας αποτελείται από μουσικούς, ηθοποιό και την Καίτη Κουλλιά
Στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»








Αφήστε τα σχόλια σας…. τις απόψεις σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.