Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: THE OPEN MIC ! Πρώτος Διαγωνισμός κωμικού μονολόγου (1ο Φεστιβάλ stand up comedy)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

THE OPEN MIC ! Πρώτος Διαγωνισμός κωμικού μονολόγου (1ο Φεστιβάλ stand up comedy)

Μουσική σκηνή ΑΥΛΑΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ώρα 21.30
Το THE OPEN MIC !
Πρώτος Διαγωνισμός κωμικού μονολόγου (1ο Φεστιβάλ stand up comedy) διοργανώνεται
από το Πολύτροπο Τέχνης σε συνεργασία με το COMEDY LAB, με παραστάσεις γεμάτες γέλιο!!
Με σύνθημα:
«Αν έχεις όνειρο να ανέβεις στη σκηνή, αν έχεις όμορφη τρέλα και σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η κωμωδία, γράψε ένα κείμενο και έλα να μας το παρουσιάσεις με τον δικό σου τρόπο».
Οι ακροάσεις έγιναν στο χώρο του Πολύτροπου Τέχνης από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο2011. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής και όσοι προκρίθηκαν θα διαγωνιστούν μπροστά στην κριτική επιτροπή και στο κοινό στις 14 Νοεμβρίου 2011 στη Μουσική σκηνή Αυλαία.
To 1o Festibal θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες του χώρου καθώς και από γνωστούς Έλληνες τραγουδοποιούς και κωμικούς που θα βάλουν την δική τους πινελιά.
  • Μουσικά σχήματα.
  • Ο Λάμπρος Φισφής και οι ομάδα του «ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ»
  • Γιώργος Χατζηπαύλου
  • Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
  • Δημήτρης Δημόπουλος
Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Αυλαία, οι συμμετέχοντες θα μας παρουσιάσουν τη δουλεία τους, θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός stand up comedy και θα γίνει η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ .
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Χατζηπάυλου
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι: η Μπέσσυ Μάλφα, η Καίτη Μανωλιδάκη,
ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης, O Λάμπρος Γισφής, ο George Ποφάντης και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Οι Νικητές του διαγωνισμού θα πάρουν μέρος σε μια παράσταση κωμικού μονολόγου (Stand up comedy) με gest τους επαγγελματίες Λάμπρο Φισφή, Γιώργος Χατζηπάυλου και Κωνσταντίνο Ραβινιοτόπουλο στην Αθήνα κάθε Τρίτη στο Αγγέλων Βήμα με τον Τίτλο «Τρίτες για γέλια», και σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Σε κάθε πόλη εκτός από την παράσταση stand up comedy θα γίνεται ένας μικρός διαγωνισμός με συμμετοχές από ταλαντούχους νέους της κάθε περιοχή σε αυτό το είδος της κωμωδίας.

Το stand up comedy αναπτύσσεται σαν ένα νέο είδος ψυχαγωγίας σήμερα στη χώρα μας.
Παρ ότι έχει ρίζες στον Αριστοφάνη και πριν απ' αυτόν με τους κωμωδιογράφους στις γιορτές της άνοιξης για την καρποφορία, «εξάρχοντες στα φαλλικά», εκεί ξεκινούν όλα!
Να λοιπόν η απαρχή του κωμικού και του σε σεξιστικού στοιχείου στον κωμικό μονόλογο.
Για να παρουσιαστεί μια παράσταση stand up comedy , είναι απαραίτητο να έχει προετοιμαστεί το κείμενο και να έχουν πραγματοποιηθεί πολλές πρόβες
Αρκετοί νομίζουν ότι αρκεί να ανέβουν στη σκηνή, να αυτοσχεδιάσουν και όλα γίνονται μαγικά.
Δεν είναι αυτό το stand up comedy , μπορεί να έχει στοιχεία αυτοσχεδιασμού και μίμησης
άλλα δεν μπορεί να βασίζεται σε αυτά.
Η επικοινωνία με το κοινό και το «πείραγμα» είναι ένα ελληνικό στοιχείο, συνυφασμένο με την ευθυμία και το χιούμορ μας ως λαού.
Απαραίτητο είναι να λαμβάνει υπόψιν του αυτός που είναι στη σκηνή ότι το κοινό έρχεται για να περάσει καλα και όχι απαραίτητα για να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού. Γι’ αυτο και εκμεταλλευόμαστε το τυχαίο, το μέλος δηλαδή του κοινού που θα εκδηλώσει σχετική επιθυμία.
Ο διασυρμός και η ενόχληση δεν είναι κωμωδία σε καμία περίπτωση.
Το stand up comedy είναι ένας συνδυασμός: ένα έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο. Είναι τέχνη με κανόνες - εξαιρέσεις και πολύ μα πολύ γέλιο!!!!!

Σε συνεργασία με το http://www.comedylab.gr/
info@comedylab.gr
Μουσική σκηνή ΑΥΛΑΙΑ
Αγ. Όρους 15 & Κων/πολεως Γκάζι
τηλ. 210 3474074
http://www.avlea.gr/
Πολύτροπο Τέχνης – artway ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ
Λένορμαν 172, 104 44 Αθήνα
τηλ. 210 5157977. 6932740751
http://www.liveartway.com/, http://www.synola.gr/
e-mail :politropotexnis@yahoo.gr

Ώρα: Δευτέρα, 14 Νοέμβριος στις 10:00 μ.μ. - 15 Νοέμβριος στις 1:00 π.μ. 
Τοποθεσία:  Μουσική σκηνή ΑΥΛΑΙΑ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.