Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας από τον Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δωρεάν Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας από τον Δήμο Περιστερίου

  Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (Ο.Π.Α.Α.Π) στο πλαίσιο των δράσεων ψυχοκοινωνικής μέριμνας, παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε όλους όσους  είναι δημότες ή κατοικούν μόνιμα εντός των ορίων του Δήμου.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια του Δήμου για την κάλυψη και αντιμετώπιση των αναγκών του πληθυσμού τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό και κοινοτικό επίπεδο.
Η  Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π., Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη επισημαίνει ότι βασικός στόχος της ψυχολογικής υπηρεσίας  είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα και η παρέμβαση σε κοινοτικό επίπεδο, επιδιώκοντας την κατανόηση των προβλημάτων του/της  δημότη/σας που αναζητά βοήθεια για την ανακούφιση  της ψυχικής δυσφορίας που βιώνει στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική του/της ζωή. Ειδικότερα οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:
  • Ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα που αναζητούν βοήθεια για θέματα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά.
  • Συμβουλευτική σε άτομα που αντιμετωπίζουν κρίσιμες φάσεις ή αλλαγές στη ζωή τους.
  • Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική εφήβων και  ανέργων ενηλίκων.
  • Παραπομπή σε εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας και κοινωνικής πρόνοιας ,όπου κρίνεται απαραίτητο.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους κατοίκους ή δημότες του Δήμου Περιστερίου στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου (Δημοτικά Καταστήματα, όπισθεν Ευαγγελίστριας), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 5743971 και 2105743376 κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.