Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Με Διαδίκτυο και Αλληλεγγύη η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2011-2012
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Με Διαδίκτυο και Αλληλεγγύη η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2011-2012

Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο μήνυμα της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με την τις ευχές της ανέφερε :
Σήμερα είναι σημαντικό ότι οι εκπαιδευτικοί –δάσκαλοι και καθηγητές- είναι στις τάξεις τους.
Όσον αφορά στο θέμα της καθυστέρησης των βιβλίων, ανακοινώσαμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων:  Υπουργείο, καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και φορείς με τον καλύτερο τρόπο, με τη χρησιμοποίηση του Ψηφιακού Σχολείου, που είναι στη διάθεση όλων των παιδιών, με την υποστήριξη πρόσθετου διδακτικού υλικού και την αλληλεγγύη του μαθητή και του δασκάλου, θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις πρώτες δύσκολες μέρες.

Δείτε εδώ όλο το Δελτίο Τύπου με την Δήλωση της Υπουργού
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.